Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Kies voor zekerheid, zodat je veilig de weg op bent”

– Joyce

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Verkeersdeelnemersverzekering

Herken je dit? Je steekt over en er raast uit het niets een elektrische fiets lang je heen. Je houdt je maar net staande. Of, een automobilist die jou als voetganger over het hoofd ziet. Het zal je maar gebeuren; het gaat mis, je wordt geraakt en hebt dus schade. Met de verkeersdeelnemersverzekering kies je voor zekerheid als deelnemer in het verkeer. Dit kan zijn als voetganger, als passagier van een bus of bijvoorbeeld als fietser.

Schade als gevolg van een verkeersongeval

Het hele gezin is automatisch meeverzekerd

Los af te sluiten, ook zonder motorrijtuigenverzekering

Verzekerd in heel Europa

Met de verkeersdeelnemersverzekering ben je dus verzekerd van een uitstekende dekking wanneer je bij deelname aan het verkeer schade lijdt. Bijvoorbeeld als schoolkinderen op de fiets tegen elkaar aanrijden, je als voetganger of fietser door een automobilist over het hoofd wordt gezien of door gladheid van de weg raakt.

Wat is verzekerd?
Schade als gevolg van een verkeersongeval is verzekerd. Dit kan als bestuurder / passagier van een motorrijtuig of vaartuig, als bestuurder / passagier op een (brom-/snor-) fiets, als passagier van een bus, trein, metro, veerboot of vliegtuig en als voetganger.

De schade kan materiele schade zijn zoals bagage, kleding of persoonlijke spullen. Bij overlijden of letselschade kan dit bijvoorbeeld inkomensschade of uitvaartkosten zijn.

"Jaarlijks krijgen 430.000 mensen te maken met schade in het verkeer"

 – Joyce

Schade aan het voertuig?

Is de schade ontstaan door een motorrijtuig zoals een auto of motor en er is ook schade aan het voertuig zelf? Deze schade valt niet onder de verkeersdeelnemersverzekering. Hiervoor sluit je een aparte verzekering af, zoals een casco dekking op uw personenauto verzekering.

Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Klantenreviews