Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“ Een goed ingevuld schadeformulier is de basis voor elke schademelding”

– Diny & Robin

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Schade

Wanneer je schade hebt opgelopen of hebt veroorzaakt wil je snel geholpen worden. In geval van schade kun je bij Spitz Verzekering direct telefonisch contact met ons opnemen. Jouw persoonlijke schadecoach kijkt samen met jou welke vervolgstappen er gezet moeten worden en gaat vervolgens direct voor je aan de slag.

Schade melden

Je kunt bij ons zowel via de mail als telefonisch een schade melden. Probeer dit altijd zo snel mogelijk te doen via schade@spitz-verzekert.nl of bel naar 0523 – 613 621. Dan kunnen wij direct voor je aan de slag. Onze werkwijze ziet er als volgt uit:

Dit zijn onze schadecoaches

Persoonlijke aandacht staat bij Spitz Verzekeringen centraal. We stellen onze schadecoaches dan ook graag aan je voor.
Diny
Diny van der Veen
Robin
Robin Valkema
1. De schade wordt geregistreerd
Persoonlijke aandacht staat bij Spitz Verzekeringen centraal. We stellen onze schadecoaches dan ook graag aan je voor.
2. Beoordelen van je schade
Een van onze schadecoaches beoordeelt jouw schade en kijkt vervolgens in hoeverre je verzekerd bent tegen deze gebeurtenis. Daarna neemt een schadecoach contact met je op om je te informeren over de hoogte van de vergoeding. En ben je niet verzekerd voor de schade? Dan informeren wij je hier uiteraard ook over. 
3. Afronden van je schade

Nadat we contact met je hebben opgenomen, zal de schade worden afgehandeld. Elke schademelding is anders, waardoor het moeilijk te zeggen is hoelang het afronden van een schade duurt. Gaat het om een grote schade? Willen betrokken partijen meewerken? Moet er een expert komen? Heb je ook letselschade opgelopen of veroorzaakt? En welke informatie over de schade is er bekend? Allemaal zaken die invloed hebben op de afwikkeling van een schademelding.

Schadecoach
Gedurende het schadeproces kun je altijd terecht bij een persoonlijke schadecoach. Zo hoef jij niet elke keer opnieuw je verhaal te vertellen en krijg je bij ons direct de juiste persoon aan de lijn. Zo doen we er alles aan om afwikkeling van een schade zo soepel mogelijk voor jou te laten verlopen.
Spitzie

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Preventie
Bij Spitz Verzekeringen geven we preventief advies over veel voorkomende schades en kijken samen met jou hoe we de kans op schade in de toekomst kunnen verkleinen of zelfs kunnen voorkomen.
Is er een schade ontstaan?

Meld je schade alvast aan door onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je interesse in een kennismakingsgesprek?

Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek.

Klantenreviews