Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade

Wij zijn Spitz

Energiek, snel, vooruitdenkend, opmerkzaam en vindingrijk. Dat is hoe wij als team te werk gaan. Het is niet voor niks dat de eekhoorn centraal staat in ons logo. Dit prachtige dier staat symbool voor de manier waarop wij als team te werk gaan. Geen vraag is ons te gek, we denken altijd met je mee om de beste verzekeringsoplossingen voor je te vinden en doen er bij schade alles aan om dit zo goed en snel mogelijk af te handelen. Daarin zijn wij creatief en vooruitstrevend. Het team van Spitz Verzekeringen helpt je niet alleen bij het vinden van een passende verzekering, maar zeker ook wanneer je in een onverwachtse situatie bent beland en een beroep wilt doen op je verzekering. Dan kun je altijd rekenen op een persoonlijke schadecoach die voor je klaar staat. Wij zijn Spitz, en stellen ons graag wat uitgebreider aan je voor.

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden
Spitzie
Willeke
Willeke Mepschen

Willeke is sinds september jl. aan ons team toegevoegd. Zij heeft de opdracht om de komende periode haar adviespapieren te halen, zodat ze naast Simone, Margriet en Wendy mag adviseren over de particuliere verzekeringen. Tot ze haar diploma’s heeft, ondersteunt ze Susan en Trudy in de administratieve taken en leert ze de organisatie en klanten kennen.

Simone
Simone Breet

Simone is één van onze particuliere adviseurs. Je kunt bij Simone terecht voor advies en vragen over onze particuliere camperverzekering SafeTrip. Maar, ook voor camper gerelateerde verzekeringen zoals een reisverzekering, kun je vragen naar Simone. Zij staat jou heel graag te woord.

Diny
Diny van der Veen

Diny kun je aan de telefoon krijgen voor veel verschillende zaken. Zij is één van onze schadecoaches, maar ook commercieel actief binnen het team van Spitz. Zij adviseert bedrijven en particulieren over diverse verzekeringen.

“Wij helpen jouw graag verder”
Spitzie

– Team Spitz Verzekeringen

Susan
Susan Huizendveld

Susan is bij ons werkzaam als backofficemedewerker. Zij zorgt er onder andere voor dat dossiers compleet zijn en dat de invoer van polissen worden gedaan. Susan is echt een duizendpoot binnen ons team. 

Joyce
Joyce Bredenoort-Middelkamp GRMC®

Joyce is mede-eigenaar van Spitz Verzekeringen en de dochter van Hans. Ze is dus opgegroeid in het verzekeringsvak.
Als Gecertificeerd Risk Management Consult (GRCM) brengt zij diverse risico’s van ondernemingen in kaart en maakt daarmee onze klanten bewust van de risico’s die je als ondernemer loopt.

Margriet
Margriet Zweers

Wil je een offerte voor particuliere verzekeringen, dan helpt Margriet je heel graag verder. Vanuit een persoonlijke benadering zal zij de situatie voor jou in kaart brengen en de mogelijke verzekeringsoplossingen met jou bespreken.

Robin
Robin Valkema

Heb je een schade, dan helpt Robin je graag verder. Hij is namelijk ook werkzaam als schadecoach. Door zijn ruime ervaring als schadebehandelaar bij een verzekeraar en als hulpverlener bij de ANWB alarmcentrale, is hij een geweldige aanvulling binnen het team Spitz Verzekeringen.

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Trudy
Trudy Kragt

Trudy werkt naast Susan als backofficemedewerker bij Spitz Verzekeringen. Trudy en Susan zijn samen fulltime aanwezig om ervoor te zorgen dat alle dossiers op orde zijn en alle administratieve taken worden gedaan.

Wendy
Wendy Docter

Ook Wendy werkt als adviseur particulier binnen het team van Spitz Verzekeringen. Door haar ruime ervaring bij een verzekeraar, weet zij de juiste vragen te stellen, zodat je altijd een offerte op maat krijgt.

Hans
Hans Middelkamp

Hans is eigenaar en oprichter van Spitz Verzekeringen. Hij is al sinds 1981 werkzaam in de verzekeringsbranche, dus we kunnen wel stellen dat hij ontzettend veel ervaring en kennis heeft. Hans adviseert bedrijven en particulieren over alle mogelijke verzekeringen.

In ons logo en op verschillende plekken op onze website ziet u een eekhoorn. Dit prachtige diertje zit vol energie en is snel, denkt vooruit, is opmerkzaam en vindingrijk. Deze eigenschappen passen bij onze manier van werken. Vanuit een persoonlijke benadering denken wij graag met u mee en zoeken we naar de oplossing die het beste bij uw situatie past.

“Vol energie, snel, denkt vooruit, opmerkzaam en vindingrijk”

– Spitzy

In ons logo en op verschillende plekken op onze website ziet u een eekhoorn. Dit prachtige diertje zit vol energie en is snel, denkt vooruit, is opmerkzaam en vindingrijk. Deze eigenschappen passen bij onze manier van werken. Vanuit een persoonlijke benadering denken wij graag met u mee en zoeken we naar de oplossing die het beste bij uw situatie past.

Spitzie

Wil je advies?

Bel met ons kantoor 0523 – 613621 en wij adviseren je de beste verzekering.

Wij zijn Spitz

Klanttevredenheid

Een persoonlijke benadering, eerlijk advies en een adequate schadeafwikkeling zijn punten waar wij als kantoor voor gaan en staan. Elke klant is belangrijk en verdient de aandacht die nodig is om jou op een juiste wijze te kunnen adviseren over de juiste verzekeringsproducten.

Voor ons is het erg belangrijk om te horen wat jouw ervaring met ons kantoor is. Zo kunnen wij de goede zaken behouden en dingen die verkeerd zijn gegaan juist verbeteren.