Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“ Jouw verhuurcamper (s) zijn optimaal verzekerd”
– Hans & Joyce

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Camperverhuur
verzekeringen

Wil je jouw camper(s) vanuit een onderneming aan particulieren verhuren? Dat kan financieel interessant zijn, maar daarmee loop je als bedrijf zijnde ook de nodige risico’s. Een goede camper verhuur verzekering is dan ook essentieel voor jouw onderneming. Spitz verzekeringen is al jaren dé specialist in het verzekeren van de risico’s die horen bij het verhuren van campers. Met een uniek product tegen een interessante premie ben je het gehele jaar allrisk verzekerd inclusief pechhulp. En ook wanneer je als particulier jouw camper wilt verhuren kan dat bij Spitz Verzekeringen.

Dé specialist in de markt
Het hele jaar door allrisk verzekerd
Pechhulp standaard inbegrepen
Je kunt al starten met 1 camper
Interessante premie
De verhuurverzekering bieden wij ook aan voor particuliere verhuurders

Ook particuliere eigenaren verhuren campers volop. Het vinden van een goede verhuurverzekering wordt steeds lastiger. Wij bieden onze verhuurverzekering ook aan voor campers die particulier verhuurd worden. Bij een standaard camperverzekering is verhuur niet gedekt. Wij bieden voor zowel zakelijke als particuliere verhuurders een camperverzekering aan waarbij u de camper wel mag verhuren. De camper verhuurverzekering van Spitz Verzekeringen is special ontwikkeld voor de verhuurmarkt. Met onze camperverhuurverzekering ben je verzekerd wanneer je één of meerdere campers verhuurt aan derden. Het maakt daarbij niet uit hoe veel u de camper verhuurt en er is ook geen beperking in kilometers. Ook is de pechhulp optimaal geregeld. Wel zo fijn als een huurder strandt door bijvoorbeeld een lekke band of wanneer de camper niet wil starten.

Voor welke zaken ben je verzekerd?
Met een camperverhuur verzekering van Spitz Verzekeringen ben je het hele jaar door allrisk (WA + Casco) verzekerd voor een vaste premie per kalenderjaar. De verhuur verzekering biedt dekking wanneer er schade aan derden is veroorzaakt of wanneer er schade is ontstaan aan jouw eigen camper. Ook hulpverlening is bij de verhuurverzekering inbegrepen.
De specialist in camperverhuurverzekeringen
Onze verhuurverzekering is niet zomaar een camperverzekering. De ontwikkeling van deze verzekering is gedaan op basis van meer dan 30 jaar ervaring in het verzekeren van verhuurcampers. Met deze ervaring weten wij als geen ander hoe de verhuurmarkt in elkaar steekt en waar je aan kunt en moet denken als verhuurder. Door ons grote netwerk zijn alle verhuurders bij calamiteiten ook snel aan te schrijven, denk hierbij aan informatie over ‘verdachte huurders’. Bij Spitz Verzekeringen staan en gaan we voor kwaliteit van de verzekering.

Onze missie is dan ook heel helder:
Over een aantal jaren moet de verhuurverzekering nog steeds bestaan tegen een betaalbare premie en interessante voorwaarden.
Wist je dat?

Wij ook een camperverzekering aanbieden zonder verhuur? Kijk op www.safetrip.nl

– Simone

Spitzie

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Een persoonlijk adviesgesprek

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Klantenreviews