Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Wij helpen jouw droom te realiseren”

– Joyce & Hans

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Hypotheken

Heb je jouw droomhuis gevonden? Of droom je al jaren van een verbouwing in jullie woning? Om jouw woondromen te kunnen verwezenlijken is vaak veel geld nodig. Een hypotheek of lening kan dan uitkomst bieden. Maar hoeveel geld kun je lenen en met welke risico’s moet je rekening houden? Wij geven je graag onafhankelijk advies in de zoektocht naar een hypotheek voor jouw droomplek.

Een passende hypotheek

Welke hypotheek het beste aansluit bij jouw situatie is van verschillende zaken afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van je salaris en de vraagprijs van een woning. Ook wanneer je eigen geld meebrengt kan de hoogte van een hypotheek beïnvloeden. De adviseurs van Spitz Verzekeringen helpen je graag bij het vinden van de juiste hypotheek voor jouw droomwoning.

Samenwerking met Redder Advies

Om de perfecte hypotheek voor jouw woning te vinden werkt Spitz Verzekeringen samen met Redder Advies in Balkbrug. Redder advies heeft de mogelijkheid om bij meer dan 30 geldverstrekkers een hypotheek voor jou te verstrekken. Hierdoor is het advies altijd onafhankelijk en toegepast op jouw situatie. De persoonlijke benadering van zowel Spitz Verzekeringen als Redder Advies sluiten naadloos op elkaar aan. Het is mogelijk om een afspraak aan huis in te plannen met Redder Advies, maar een afspraak bij ons op kantoor of bij Reder Advies behoort ook tot de mogelijkheden.

Specialist in hypotheken

Bij het aanvragen van een hypotheek komt veel meer kijken dan alleen het verkrijgen van een lening. We gaan dan ook altijd uitgebreid met jou in gesprek over je financiële situatie en kijken samen naar de mogelijke scenario’s voor de toekomst. Natuurlijk wil je nu de hypotheek om je droomhuis te kunnen kopen, maar het is ook belangrijk om te kijken naar de gevolgen voor de toekomst. Kan je over enkele jaren de hypotheek ook nog betalen en wat als de situatie onverwachts verandert? Kan je dan nog steeds in deze woning blijven of moet je noodgedwongen op zoek naar een kleinere woning? We bekijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn om zo tot de beste financiële oplossing te komen. Voor nu én voor in de toekomst.

Wil je meer informatie of heb je interesse in een kennismakingsgesprek?

Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek.