Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Onbezorgd reizen met een goede reisverzekering”

– Robin

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Zakenreis
verzekering

Wanneer je geregeld voor zaken op reis moet loop je andere risico’s dan bij een vakantiereis. Je neemt waarschijnlijk een laptop mee en waarschijnlijk bevat je koffer ook andere kleding en accessoires. Ook wil je na een onverwachts ziekenhuisbezoek geen hoge rekening moeten betalen. Met een zakelijke reisverzekering ga je onbezorgd op reis en:

Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat
Kun je kiezen voor een doorlopende of kortlopende dekking
Kies je zelf tegen welke risico’s je verzekerd wilt zijn tijdens een zakenreis
Reisverzekering met dekking zakenreis
Een zakenreisverzekering sluit je af als aanvulling op een kortlopende of doorlopende reisverzekering of als aparte zakelijke reisverzekering. Met een doorlopende zakelijke reisverzekering ben je automatisch het hele jaar doorlopend verzekerd. De dekking geldt ook voor je medewerkers. Zo ben je het hele jaar door verzekerd tegen de meest voorkomende risico’s. Denk bijvoorbeeld aan schade, verlies of diefstal van je bagage of eventuele annuleringskosten van een reis. Ook medische kosten in het buitenland die een zorgverzekering niet vergoedt, worden door een zakenreis verzekering wel vergoed als de module geneeskundige kosten is opgenomen.
“Geneeskundige kosten is een belangrijke aanvullende dekking”

– Susan

Aanvullende dekkingen

Bij de meeste verzekeraars ben je standaard binnen heel Europa verzekerd, maar reis je ook buiten Europa? Dan is het verstandig om een aanvullende werelddekking af te sluiten. Zo kun je ook buiten Europa op jouw reisverzekering terugvallen. En staat er een reis in jouw agenda van langer dan 6 maanden? Ook dan is het verstandig om een aanvullende dekking af te sluiten voor langere reizen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook jouw bagage aanvullend laten verzekeren. Onze adviseurs kijken graag samen met jou welke (zaken)reisverzekering het beste bij jou reisplannen past.

Wist je dat?
Je op een particuliere reisverzekering ook zakenreizen kunt meeverzekeren?
Wel zo handig als je regelmatig voor de zaak reist.

– Margriet

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Margriet
Een persoonlijk adviesgesprek

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Prinsjesdag

Morgen, 21 september is het weer Prinsjesdag. Een dag waarop de befaamde miljoenennota gepresenteerd wordt. Een spannend

Lees meer..
Klantenreviews