Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
Preventietips

Als we terugkijken naar de zomermaanden dan kunnen we zeggen dat we een behoorlijk natte zomer hebben gehad. Gek weer, veel overstromingen en noodweer die voor veel grote schades hebben gezorgd. Zo langzaam aan is de zomer ten einde en maken we ons op voor de herfst en winter. Een periode waarin het weer onbestendig kan zijn, er veel neerslag valt en ook de risico’s op schade weer groot zijn. Verzekeren is niet hetzelfde als ‘het afkopen van eigen verantwoordelijkheid. U kunt zelf ook heel veel doen om schades te voorkomen. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

Wij vinden het daarom belangrijk om met onze klanten in gesprek te gaan over het voorkomen van schades. Met verschillende preventietips maken wij u bewust van de maatregelen die u zelf kunt nemen.  De gevolgen van bijvoorbeeld waterschades kunnen enorm zijn. En, dan hebben we het nog maar niet over de termijnen waarin schades tegenwoordig gerepareerd kunnen worden.

Voordat de herfst en winter echt aanbreken is het dan ook goed om bijvoorbeeld de leidingen en kranen buiten goed te laten leeglopen en af te koppelen. Daarmee voorkomt u dat uw leidingen bevriezen. Controleer ook uw dakgoten en maak ze regelmatig schoon. Door verstopping van de dakgoot gaat het water zijn eigen weg zoeken en is lekkage onvermijdelijk. De meeste huizenbezitters ondernemen pas actie als het te laat is. En, wat dacht u van het sluiten van (dak) ramen? Het team van Spitz Verzekeringen gaat graag met u in gesprek over de voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen om schades te voorkomen. Uiteraard maken we ook graag een vrijblijvende offerte voor uw hele verzekeringspakket. Wij gaan voor u op zoek naar de beste voorwaarden tegen interessante premies.  Nieuwsgierig? Neem dan gerust contact met ons op.