Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Caravanreisverzekering

Aankoppelen en klaar voor vakantie. De caravan is een populair kampeermiddel onder Nederlanders. Geniet van een zorgeloze caravanvakantie met een caravanverzekering via Spitz Verzekeringen. Of je nu in het bezit bent van een gloednieuwe caravan of een oudere variant, bij Spitz Verzekeringen kun je jouw caravan op meerdere manieren verzekeren. Zo is er voor iedere caravan een passende dekkingen. Met een caravanverzekering via Spitz Verzekeringen: 

Ga je zorgeloos op vakantie

Kun je kiezen voor hagel- en neerslagdekking

Keuze uit verschillende aanvullende dekkingen, waaronder 24/7 pechhulp

Met een caravanverzekering kun je diverse schadegevallen aan jouw caravan of vouwwagen verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan diefstal, storm, brand, blikseminslag en ongelukken op de weg. Je verzekert jouw caravan op basis van de nieuwaarde van een caravan (indien het een nieuwe caravan betreft) of op basis van de aankoopwaarde van een caravan (indien het een tweedehands caravan betreft).

“Een hagelbestendig dak? Dat levert vaak korting op!”

– Wendy

Wist je dat?

De weerapp niet altijd gelijk heeft? Draai dus de luifel in als je weggaat en voorkom daarmee luifelschades.

Verzekeren tegen nieuwwaarde

Heb je een nieuwe caravan gekocht? Dan kunnen wij de caravan tegen nieuwwaarde verzekeren. Je kunt daarbij kiezen uit 1, 3 of 5 jaar nieuwwaarde. De caravanverzekering is maatwerk en stel je dus naar eigen wens samen. 

Verzekeren tegen aankoopwaarde

Wanneer je een tweedehands caravan hebt aangeschaft dan kun je de aankoopwaarde van een caravan verzekeren.

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Willeke
Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Klantenreviews