Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“De kosten door milieuschade kunnen enorm in de papieren lopen”

– Simone

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Milieuschade
verzekering

Komt er onverwacht een verontreinigende stof vrij op jouw bedrijfsterrein die is veroorzaakt door je bedrijf of eigendommen? Dan kun je als ondernemer een enorm probleem hebben. Dit soort schades kun je afdekken met een milieuschadeverzekering. Bij het veroorzaken van bijvoorbeeld bodemverontreiniging moet je als bedrijf vaak zelf de saneringskosten betalen en deze kosten kunnen snel oplopen. Met een milieuschadeverzekering ben je niet alleen op jouw eigen bedrijfslocatie verzekerd, maar ook op de locatie van een opdrachtgever. Daarnaast ben je ook verzekerd als een ander milieuschade op jouw terrein veroorzaakt, bijvoorbeeld met chemische schoonmaakmiddelen of brandstof. Met een milieuschadeverzekering via Spitz Verzekeringen:
Ben je verzekerd tegen sanering op jouw eigen terrein en dat van een ander

Zijn onderzoekskosten meeverzekerd

Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat
Voor welke zaken ben je verzekerd?
Met een milieuschadeverzekering ben je verzekerd tegen vervuiling van bodemwater en grond- en oppervlaktewater. Zowel op een eigen locatie, als op een locatie waar je werkzaam bent ben je verzekerd. Ook wanneer er een juridische procedure tegen jouw onderneming wordt gestart worden (een deel van) deze kosten vaak vergoed.
Voor welke zaken ben je niet verzekerd?

Is jouw onderneming in het bezit van vaartuigen of vliegtuigen? Milieuschade door deze voertuigen kan niet worden verzekerd. Ook valt de opslag van gevaarlijke stoffen in ondergrondse tanks vaak niet onder de voorwaarden van een milieuschadeverzekering. De voorwaarden verschillen uiteraard per verzekeraar. Onze adviseurs denken graag met jou mee welke milieuschadeverzekering het beste bij jouw bedrijf past.

“Als ondernemer ben je verplicht aangerichte milieuschade schoon te maken. Een milieuschadeverzekering vergoedt deze kosten”

– Hans

Kosten

De premie van een milieuschadeverzekering wordt gebaseerd op een aantal gegevens. Zo wordt er bijvoorbeeld geïnventariseerd of er asbest aanwezig is op jouw locatie, of je werkzaamheden op andere locaties uitvoert en of je tijdens jouw werk met gevaarlijke stoffen werkt. De hoogte van het verzekerde bedrag kun je zelf bepalen. Ook dit bedrag beïnvloedt uiteindelijk de hoogte van de premie. Benieuwd wat jouw premie is voor een milieuschadeverzekering? Vraag het aan een van onze adviseurs.

Joyce
Een persoonlijk adviesgesprek

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Prinsjesdag

Morgen, 21 september is het weer Prinsjesdag. Een dag waarop de befaamde miljoenennota gepresenteerd wordt. Een spannend

Lees meer..
Klantenreviews