Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Bestuur van een vereniging?
Bescherm jouw prive vermogen”

– Robin

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Bestuurdersaansprakelijkheid
verzekering

Een bestuur bestaat uit meerdere personen. Als bestuurder ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de onderneming, maar wanneer je bestuurder een verkeerde beslissing neemt kan dit grote gevolgen hebben. Ieder bestuurslid is namelijk persoonlijk aansprakelijk als er sprake is van ‘onbehoorlijk bestuur’. Ook als je bestuurslid bent van bijvoorbeeld een sportvereniging of stichting. De schade kan in het ergste geval dus verhaald worden op jouw privévermogen. Een bestuurdersaansprakelijkheids-verzekering verkleind jouw risico als bestuurder. Met een bestuurdersaansprakelijkheids-verzekering via Spitz Verzekeringen:

Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat

Ben je verzekerd voor financiële schade door een bestuurlijke fout

Is je prive vermogen beschermd

Voor welke zaken ben je verzekerd?

Met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering verzeker je je voor financiële schade door fouten die je als bestuurslid maakt. Of als er financiële schade ontstaat door onbehoorlijk bestuur. Met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering zijn alle bestuursleden verzekerd.

Voor welke zaken ben je niet verzekerd?

Schade aan personen of spullen van personen zijn niet verzekerd op een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Dit valt onder de aansprakelijkheidsverzekering bedrijf.

Is deze verzekering verplicht?

Als bestuurder ben je niet verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Toch adviseren we je om na te denken over de verantwoordelijkheden die je als bestuurder hebt. Een verkeerd besluit kan namelijk grote gevolgen hebben voor je privévermogen.

Wanneer sluit je deze verzekering af?

Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering is geschikt voor iedereen die een functie betreedt als bestuurder, commissaris of toezichthouder. Dat kan binnen een organisatie zijn, maar ook binnen een vereniging van eigenaren of sportclub. Met deze verzekering dek je jouw aansprakelijkheid en hoef jij je geen zorgen te maken over jouw privévermogen.

Een persoonlijk adviesgesprek

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Susan

Actueel

Klantenreviews