Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
Uw zorgverzekering kiezen lastig? Wij helpen u graag verder!

We staan alweer aan de vooravond van het hele zorgverzekeringsspektakel. Een waar spektakel, dat is het elk jaar weer. Er worden veel reclames gemaakt, vaak cadeautjes weggegeven als u overstapt. Dit zijn natuurlijk lokkertjes om u ‘over de streep’ te trekken. Maar, weet u ook voor welke zorgverzekering u kiest als u alleen op de laagste premie af zou gaan of het leuke cadeautje dat u krijgt?
Er zijn in Nederland steeds meer aanbieders die een zogenaamde budgetpolis aanbieden. Dit zijn zorgverzekeringen die u vaak online afsluit tegen een hele lage premie. Dit soort zorgverzekeringen zijn alleen niet altijd de beste keuze. Natuurlijk is een lage premie heel interessant, want laten we eerlijk zijn. De zorgverzekering zorgt maandelijks voor een behoorlijke kostenpost. Maar goedkoop blijkt bij een budgetpolis ook vaak duurkoop. Want, mag u wel de zorgverlener kiezen waar u naar toe wilt? En krijgt u wel werkelijk alle zorgkosten vergoedt? Als er echt iets is, kunt u dan wel met de zorgverzekeraar bellen? Of kunt u ze alleen bereiken via de mail of een chat?

Elke jaar helpen wij klanten bij het vergelijken en kiezen van een zorgverzekering. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen, wat verwacht u van een zorgverzekering? Ook kijken we naar de dekkingen die u het meest belangrijk vindt. We kijken kritisch met u naar de verschillende mogelijkheden, zodat u uiteindelijk een verzekering kiest waarbij u het gevoel heeft dat deze het beste bij u past.

Wilt u ook uw zorgverzekering vergelijken en een vrijblijvend adviesgesprek? Neemt u dan gerust contact met ons op via het nummer 0523 – 613 621 of info@spitz-verzekert.nl. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.