Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
Terugblikken en vooruitkijken

Het jaar 2021 is bijna ten einde. We tellen de dagen af naar 2022. Wat zal het nieuwe jaar ons gaan brengen? Misschien bent u van plan om een mooie reis te gaan maken, of heeft u eindelijk uw droomhuis gevonden. 
December is altijd een maand om even stil te staan en terug te blikken op het afgelopen jaar. Dat doen wij ook. Extra stilstaan bij successen, of juist even bij de zaken die wat minder goed zijn gegaan en verbeterd kunnen worden. Alles bij elkaar opgeteld kunnen wij stellen dat het een bijzonder jaar is geweest. De pandemie laat toch weer flinke sporen na. Elke keer weer bijschakelen; wat mag wel, wat mag niet. Ook extremen qua weer zijn de revue gepasseerd. Van grote overstromingen tot behoorlijke schades door extreme hagelbuien.

Als onze klanten wat overkomt, dan willen we ook dat ze goed verzekerd zijn. Daar zorgen wij voor. Natuurlijk zijn niet altijd alle schades verzekerd. In onze adviesgesprekken hebben we het daarom altijd over de risico’s die u loopt en wat u wel en niet kunt of wilt verzekeren. Zo hopen we bij onze klanten de juiste verwachtingen van een verzekering te scheppen. Dat is voor beide partijen wel zo prettig.

Vooruitkijkend naar het nieuwe jaar hopen wij dat wij nog meer klanten een mooi verzekeringspakket mogen aanbieden. Dat nog meer mensen kiezen voor een tussenpersoon in plaats van het online afsluiten van een verzekering. Vindt u persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid belangrijk, neem dan gerust eens contact met ons op. Wij nemen uw pakket graag onder de loep.

Spitz Verzekeringen wenst u prettige feestdagen!