Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Doorlopende reisverzekering

Op wintersport in februari, een weekendje weg in april, op vakantie naar de zon in juli. Wanneer je op vakantie gaat wil je onbezorgd kunnen genieten en niet voor financiële verassingen komen te staan. Met een doorlopende reisverzekering via Spitz Verzekeringen ben je het hele jaar door verzekerd voor vakanties en kun je 24/7 rekenen op hulp bij een ongeval. Daarnaast kun je met een doorlopende reisverzekering inwonende gezinsleden meeverzekeren en heb je:

Altijd een ruime dekking voor je bagage

24/7 hulpverlening

Dekking voor ongevallen & medische kosten

De mogelijkheid om het pakket naar wens samen te stellen

Je bagage is kwijtgeraakt op het vliegveld, je bent ziek geworden op vakantie of je moet onverwachts terug naar huis wegens familieomstandigheden? Het zijn onvoorziene omstandigheden waarbij de kosten helaas snel kunnen oplopen. Gelukkig kun je in dit soort gevallen terugvallen op een doorlopende reisverzekering. Bij Spitz Verzekeringen profiteer je van een uitgebreide dekking en een interessante premie. Bij ons stel je jouw doorlopende reisverzekering helemaal zelf samen met behulp van aanvullende dekkingen.

“Een goede reisverzekering is erg belangrijk”

– Trudy & Susan

Aanvullende dekkingen

Bagage: neem je veel waardevolle spullen mee? Vraag onze adviseurs dan naar een aanvullende dekking voor jouw bagage.

Maximale reisduur: de meeste reisverzekeringen bieden een dekking voor maximaal 60 aaneengesloten vakantiedagen, maar uiteraard zijn er mogelijkheden om de reisverzekering op te rekken naar maximaal een jaar.

Medische kosten: helaas dekt een zorgverzekering niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Kies voor een aanvullende medische dekking om jouw risico op medische kosten ook in het buitenland te dekken.

Werelddekking: staat er een vakantie buiten Europa in jouw agenda? Dan raden wij je aan het dekkingsgebied van je reisverzekering uit te breiden naar wereldwijd, zodat je ook buiten Europa een beroep kunt doen op jouw doorlopende reisverzekering.

Wintersport & Onderwatersport: ga je dit jaar op wintersport of ben je van plan om op ontdekking te gaan in tropische wateren? Sluit dan een aanvullende dekking af voor deze activiteiten, zodat de risico’s van jouw activiteiten ook zijn meeverzekerd.

Zakenreizen: reis je vaak voor zakelijke doeleinden? Verzeker jouw zakenreizen dan ook mee op jouw doorlopende reisverzekering.

Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Wist je dat?

Er wereldwijd bijna 10.000 koffers per dag kwijtraken? 

– Joyce

Actueel

Klantenreviews