Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Wij vergelijken en zoeken de beste verzekering”

– Wendy, Magriet, Simone en Willeke

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Verzeker mijn
privé bezittingen

In Nederland heb je keuze uit veel verschillende soorten verzekeringen. Naast de verplichte zorgverzekering zijn er ook diverse verzekeringen die uitkomst kunnen bieden in onverwachtse situatie. Bijvoorbeeld wanneer je op reis gaat, per ongeluk een kostbare vaas laat vallen van een vriend of wanneer er een conflict ontstaat met je werkgever. Wanneer je in een onverwachtse situatie terecht komt, wil je niet voor financiële verrassingen komen te staan. 

Bij Spitz Verzekeringen bekijken we samen met jou welke verzekeringen het beste aansluiten op jouw situatie. Zo voorkom je financiële tegenvallers. Van je zorgverzekering tot je inboedelverzekering, wij geven altijd onafhankelijk advies en kijken samen met jou welke verzekeringen het beste aansluiten op jouw wensen.

Voor welke zaken ben je verzekerd?

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest gekozen particuliere verzekeringen. Toch komt het geregeld voor dat een standaard verzekering niet volstaat. Onze adviseurs kijken dan graag samen met jou naar een passende oplossing, zodat een verzekering perfect aansluit op jouw wensen. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.