Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Je kunt pechhulp meeverzekeren”

– Simone

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Autoverzekering

Zorgeloos van A naar B zonder onverwachte tegenvallers bij schade. Met een autoverzekering die precies aansluit bij jouw wensen neem je ontspannen deel aan het verkeer. Kies je voor Spitz Verzekeringen dan heb je:

Een persoonlijke adviseur die altijd voor je klaar staat

Een scherpe premie met tot wel 80% bonuskorting

Extra korting voor een 2e auto

Altijd een reparateur bij jou in de buurt

Zo kun je met een autoverzekering via Spitz Verzekeringen blijven rijden zoals jij dit wilt. Of je nu geniet van een nieuwe auto of liever in een oudere auto op pad gaat, Spitz Verzekeringen heeft voor iedereen een passende autoverzekering. Welke dekking het beste bij jou past hangt af van jouw wensen, budget en persoonlijke situatie. Bij Spitz Verzekeringen heb je keuze uit drie basispolissen: WA (Wettelijke Aansprakelijkheid), Beperkt Casco (WA+) en Volledig Casco (Allrisk).

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

Een WA-verzekering dekt alleen schade aan personen en goederen die je veroorzaakt aan anderen met je auto. Heb je zelf ook schade opgelopen? Dan wordt dit niet vergoed met een WA-verzekering. Hierdoor is de premie van een WA-verzekering ook lager dan bij een Beperkt Casco of Volledig Casco verzekering. Met een WA-verzekering ben je voor €2.500.000,- verzekerd voor schade aan materialen (ook wel zaakschade genoemd) en voor € 6.000.000 voor personenschade. Zo kun je zorgeloos de weg op en hoef je je geen zorgen te maken over jouw aansprakelijkheid in geval van schade.

Beperkt Casco (WA+)

Bij een Beperkt Casco verzekering wordt niet alleen de schade die je anderen toebrengt vergoed, maar in sommige gevallen ook jouw eigen schade. Denk bijvoorbeeld aan ruit- of diefstalschade of bijvoorbeeld stormschade.

Volledig Casco (Allrisk)

Een Volledig Casco verzekering is de meest complete dekking die er bestaat voor jouw auto. Met deze verzekering is vrijwel alle schade gedekt (zowel schade bij anderen als bij jezelf). Dit betekent dat ook aanrijdingsschade aan uw auto verzekerd is.

Aanvullende dekkingen

Naast de basis autoverzekering (WA, Beperkt Casco of Volledig Casco) die je afsluit, kun je ook aanvullende dekkingen bij Spitz Verzekeringen afsluiten. Denk daarbij aan, een schadeverzekering voor inzittenden, pechhulp of verhaalsrechtsbijstand. Kortom, je kiest zelf welke risico’s je gedekt wilt hebben. Samen met onze adviseurs sluit je eenvoudig een verzekering af die aan jouw wensen voldoet.

Beloning bij schadevrij rijden

Voor al onze autoverzekeringen geldt dat wij veilig en schadevrij rijden belonen met korting. Dit kan, afhankelijk van de gekozen verzekeraar, oplopen tot wel 80% bonuskorting op jouw premie. En is jouw voertuig toch beschadigd? Dan helpen wij je bij het vinden van een aangesloten reparateur bij jou in de buurt, zodat je géén of weinig eigen risico betaalt.

Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Klantenreviews