Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“De verzekering is op wens samen te stellen”

– Diny

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Bedrijfsgebouw
verzekering

Je hebt een bedrijfspand gekocht en deze moet verzekerd worden. Want, als er grote schades ontstaan, is het wel prettig dat je de schade niet uit eigen portemonnee moet betalen. Een goede verzekering is dan ook een must. Daarvoor sluit je een zakelijke opstalverzekering af, ook wel een bedrijfsgebouwenverzekering genoemd. Het pand is dan verzekerd wanneer er door brand, storm, water of inbraak schade is ontstaan. De kosten kunnen bij dit soort incidenten als snel oplopen. Met een verzekering voor bedrijfsgebouwen via Spitz Verzekeringen:

Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat
Ben je o.a. verzekerd tegen brand, storm en inbraak
Heb je keuze uit diverse aanvullende dekkingen
Wat is een bedrijfspandverzekering?
Met een bedrijfsgebouwverzekering, ook wel een zakelijke opstalverzekering of gebouwenverzekering genoemd, verzeker jij een bedrijfspand tegen onder andere: brand, storm, inbraak en lekkage. De hoogte van het verzekerd bedrag wordt bepaald op basis van de herbouwwaarde van een pand. Schade door natuurrampen zoals bijvoorbeeld een aardbeving of overstroming vallen vaak niet onder de dekking. Ook wanneer de bestemming van het pand is gewijzigd en daarmee het risico op schade is toegenomen, kan er geen beroep worden gedaan op een gebouwenverzekering.
“Schade die je maakt om ergere schade te voorkomen is ook verzekerd”

– Simone

Verschillende soorten verzekeringen voor bedrijfspanden

Als eigenaar van een bedrijfspand wil je jouw risico’s zo goed mogelijk gedekt hebben. Hiervoor zijn een aantal verzekeringen essentieel. Allereerst natuurlijk de gebouwenverzekering (ook wel opstalverzekering voor zakelijke panden). Daarnaast is het ook van belang om de inventaris in het gebouw te verzekeren met een inventaris- en goederenverzekering. Zo is niet alleen het pand zelf verzekerd, maar ook de waardevolle spullen in het pand.

Kosten

De premie van een gebouwenverzekering wordt bepaald door een aantal factoren. Uiteraard de bouwaard van het pand, de hoogte van de herbouwwaarde en tot slot de branche waarin je actief bent.

Simone
Een persoonlijk adviesgesprek

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Prinsjesdag

Morgen, 21 september is het weer Prinsjesdag. Een dag waarop de befaamde miljoenennota gepresenteerd wordt. Een spannend

Lees meer..
Klantenreviews