Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Ik help je graag met het
regelen van deze verzekering”

– Joyce

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Kortlopende reisverzekering

Verwacht je dit jaar één keer op vakantie te gaan? Dan wil je je geen zorgen moeten maken over eventuele ongelukken onderweg. Een kortlopende reisverzekering biedt voor jou dan de oplossing. Met een kortlopende reisverzekering betaal je eenmalig voor de door jou opgegeven reisdagen en het aantal personen die verzekerd willen zijn. Met een kortlopende reisverzekering kun je naast gezinsleden ook andere familieleden en vrienden op dezelfde polis verzekeren. Daarnaast heb je met een kortlopende reisverzekering via Spitz Verzekeringen:

Altijd een ruime dekking voor je bagage

24/7 hulpverlening

Dekking voor ongevallen & Medische kosten

Een verloren koffer op het vliegveld, een bezoek aan het ziekenhuis of een vervroegde terugreis naar Nederland wegens familieomstandigheden. Het levert de nodige spanningen op terwijl een vakantie onbezorgd hoort zijn. Met een reisverzekering kun je 24/7 rekenen op pechhulp tijdens onvoorziene situaties. Daarnaast is het mogelijk om een kortlopende reisverzekering geheel naar eigen wens samen te stellen, zodat jouw dekking altijd aansluit op je vakantieplannen.

“Ook mogelijk voor groepsreizen”

– Hans

Aanvullende dekkingen

Bagage: neem je waardevolle spullen mee in jouw bagage? Zorg dan voor een extra uitgebreide dekking voor je bagage, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vraag onze adviseurs dan naar de mogelijkheden.

Maximale reisduur: ga je langer dan 60 dagen aaneengesloten op vakantie? Dan is het verstandig om je reisverzekering op te rekken. Dit kan tot maximaal een jaar.

Medische kosten: wil je ook eventuele medische kosten in het buitenland gedekt hebben? Dan kan een aanvullende dekking voor medische kosten in het buitenland verstandig zijn.

Werelddekking: wil je dit jaar een reis maken buiten Europa? Dan is het belangrijk om het dekkingsgebied van je verzekering uit te breiden naar wereldwijd, zodat je ook buiten Europa een beroep kunt doen op je reisverzekering.

Wintersport & Onderwatersport: staat er een wintersport op de planning of wil je dit jaar de onderwaterwereld gaan ontdekken? Sluit dan een aanvullende dekking af voor deze activiteiten, zodat de risico’s van jouw sportieve activiteiten ook zijn meeverzekerd.

Zakenreizen: reis je vaak voor zakelijke doeleinden? Verzeker jouw zakenreizen dan ook mee op jouw doorlopende reisverzekering.

Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Actueel

Klantenreviews