Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“ Regel je annuleringsverzekering op tijd”

– Diny & Robin

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Annuleringsverzekering

Vakantie. Je hebt er zo naar uitgekeken, maar door omstandigheden kun je niet van huis of moet je helaas vervroegd terugkeren naar huis vanaf een vakantiebestemming. In dat geval is het fijn om een beroep te kunnen doen op een annuleringsverzekering. Bij Spitz Verzekeringen kun je kiezen uit twee soorten annuleringsverzekeringen: een kortlopende en een doorlopende annuleringsverzekering.

Doorlopende annuleringsverzekering

Kies voor een doorlopende annuleringsverzekering wanneer je meerdere keren per jaar op vakantie gaat. De doorlopende annuleringsverzekering geldt voor al jouw vakanties het hele jaar door.

Kortlopende annuleringsverzekering

Kies voor een kortlopende annuleringsverzekering wanneer je dit jaar één keer op vakantie gaat. De kortlopende annuleringsverzekering sluit je af voor de precieze data van een vakantie, stedentrip of weekendje weg.

Meerdere vakanties verzekeren

Met een doorlopende annuleringsverzekering verzeker je meerdere vakanties het hele jaar door, zodat je niet voor elke vakantie een nieuwe verzekering hoeft af te sluiten. Je bepaalt zelf de hoogte van je verzekering en eventuele aanvullende dekkingen. Zo sluit een annuleringsverzekering volledig aan op jouw vakanties en weekendjes weg en betaal je nooit te veel.

Eén vakantie verzekeren

Met een kortlopende annuleringsverzekering verzeker je één vakantie op de door jou aangegeven data. Een kortlopende annuleringsverzekering stopt direct nadat jouw vakantie eindigt. Ga je meerdere keren per jaar erop uit dan adviseren we om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

“Persoonlijk advies nodig? Wij helpen je graag!”

– Magriet

Wist je dat?

Na het uitbreken van de corona pandemie, verzekeraars de voorwaarden van de annuleringsverzekering hebben aangescherpt. Bekijk dus ook goed de annuleringsvoorwaarden van de reisaanbieder.

Spitzie
Jouw persoonlijke adviseur

Niet alle annuleringsredenen zijn verzekerd. Gebeurtenissen die spelen in het land van bestemming, zoals een pandemie, vallen niet onder een annuleringsverzekering. Wil je weten welke annuleringsredenen er precies verzekerd zijn? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Klantenreviews