Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Een goede verzekering als u veel computerapparatuur heeft”

– Joyce

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Computer
verzekering

Computers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in een bedrijf. Het is dan ook vervelend wanneer door diefstal of brand computerapparatuur onbruikbaar is geworden. Met een computerverzekering heb je jouw computers, printers en modems goed verzekerd. Zo kom nu na een incident niet voor financiële verrassingen te staan en kun je jullie werkzaamheden weer snel hervatten. Met de computerverzekering via Spitz Verzekeringen:

Zijn jouw computers, printers en modems goed verzekerd
Heb je nieuwwaardegarantie tot 3 jaar

Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat

Voor welke zaken ben je verzekerd?

Een computerverzekering sluit je af wanneer je een uitgebreidere dekking voor jouw computerapparatuur wilt dan een standaard inventarisverzekering. Beschikt jouw bedrijf over veel computers, laptops, beeldschermen en printers? Dan is het verstandig om deze zaken goed te verzekeren tegen schade en diefstal. Met een computerverzekering heb je meestal tot drie jaar nieuwwaardegarantie en ook worden schades aan computerdata en computerprogrammatuur in sommige gevallen vergoed.

Voor welke zaken ben je niet verzekerd?

De naam zegt het al. Een computerverzekering vergoed enkel computerapparatuur. Zaken als bijvoorbeeld smartphones, foto- en videocamera’s en navigatieapparatuur worden dan ook niet vergoed. Natuurlijk verschillen de polisvoorwaarden per verzekeraar. Daarom denken onze adviseurs graag met je mee om te kijken welke verzekering het beste aansluit bij jouw situatie.

Kosten

De premie van een computerverzekering wordt gebaseerd op een aantal gegevens. Zo wordt er bijvoorbeeld geïnventariseerd wat de waarde is van de te verzekeren objecten en welke aanvullende dekkingen je kiest. Benieuwd naar de premie van jouw computerverzekering? Vraag het aan een van onze adviseurs.

Wist je dat?

Op de computerverzekering ook randapparatuur zoals printers, modems en kopieerapparatuur meeverzekerd zijn?

– Joyce

Spitzie

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Joyce
Een persoonlijk adviesgesprek

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Prinsjesdag

Morgen, 21 september is het weer Prinsjesdag. Een dag waarop de befaamde miljoenennota gepresenteerd wordt. Een spannend

Lees meer..
Klantenreviews