Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Ook verhuur kunnen we meeverzekeren”

– Margriet

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Recreatiewoning­verzekering

Een recreatiewoning voelt vaak als een tweede thuis. Je komt er tot rust en geniet met familie en vrienden van de omgeving. Helaas kleven er ook de nodige risico’s aan een recreatiewoning. Denk bijvoorbeeld aan een verhoogd risico op inbraak en vernieling. Je kunt tenslotte niet dag en nacht in jouw vakantiewoning aanwezig zijn. Met een recreatiewoningverzekering beperk je de financiële risico’s wanneer je voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarnaast:

Zakelijk verzekeren

In sommige gevallen moet je een recreatiewoning zakelijk verzekeren. Dit verschilt per verzekeraar. Heb je jouw recreatiewoning bijvoorbeeld zakelijk aangekocht of is jouw recreatiewoning meer dan 300 dagen per jaar verhuurd? Dan kan het zo zijn dat je een recreatiewoning zakelijk moeten verzekeren. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Recreatiewoningverzekering op maat

Bij Spitz Verzekeringen begrijpen we dat jouw recreatiewoning veel waarde voor je heeft, zowel financieel als emotioneel. Je wilt dan ook niet voor verrassingen komen te staan, wanneer jouw woning schade heeft. Onze adviseurs kijken dan ook graag met je mee welke verzekering het beste aansluit bij jouw recreatiewoning. Zo zorgen we er samen voor dat je een onbezorgde tijd kunt beleven.

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Wist je dat?

Een recreatiewoning niet alleen in Nederland hoeft te staan. Wij kunnen ook een verzekering regelen voor vakantiewoningen die in België en Duitsland staan. Onder een recreatiewoning valt een bungalow, een chalet en stacaravan waar niet permanent gewoond wordt.

Spitzie
Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Klantenreviews