Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Aansprakelijkheid is een lastig onderwerp”

– Joyce & Hans

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Aansprakelijkheid particulier

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je bent op visite bij een goede vriend en let even niet op en stoot per ongeluk iets om. Of jouw fiets valt ongelukkig tegen de auto aan van de buurman. Dit soort ongelukjes doe je natuurlijk niet expres, maar je bent hier wel voor aansprakelijk. Hiervoor sluit je een aansprakelijkheids­verzekering af. Daarmee worden kosten van schades waar je voor verantwoordelijk bent vergoed. Met een aansprakelijkheids­verzekering via Spitz Verzekeringen heb je:

Uitstekende dekking voor jouw aansprakelijkheid

Géén algemeen eigen risico

Ruime dekking voor geleende spullen

Aansprakelijkheid voor vriendendienst meeverzekerd

Wat is er verzekerd?

Met de particuliere aansprakelijkheidsverzekering via Spitz Verzekeringen ben je minimaal voor € 1.250.000 verzekerd voor schade aan spullen van anderen en personen (ook wel letselschade genoemd).

Een passende verzekering voor het hele gezin

Of je nu als alleenstaande een aansprakelijkheidsverzekering wilt afsluiten of alle gezinsleden wilt verzekeren, bij Spitz Verzekeringen kun je jouw aansprakelijkheids­verzekering helemaal afstemmen op je eigen situatie. Zo betaal je nooit te veel en kom je niet voor financiële verrassingen te staan. En wist je dat de aansprakelijkheids­verzekering standaard werelddekking biedt?

Wist je dat?

Autoschades buiten de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering vallen. Hiervoor heb je de verplichte WA verzekering van je motorrijtuig.

– Hans

Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Klantenreviews