Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Er is altijd een reparateur in de buurt”

– Willeke

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Bestelautoverzekering

Boodschappen doen, de kinderen ophalen van school en door naar het sportveld. Je hebt een druk bestaan en met jullie bestelauto hoef je je nooit zorgen te maken over ruimtegebrek. Maar in jullie drukke bestaan zit een ongeluk wel in een klein hoekje. Het laatste wat je dan wilt is je druk maken om de schadeafhandeling. Met een bestelautoverzekering via Spitz Verzekering kun je zonder zorgen van A naar B. Sluit jouw bestelautoverzekering af bij Spitz Verzekering en je profiteert onder andere van de volgende voordelen:

Een persoonlijke adviseur die altijd voor je klaar staat

Scherpe premie

Altijd een reparateur bij je in de buurt

In geval van schade kun je altijd terecht bij één van onze persoonlijke adviseurs. Zij nemen jouw schademelding in behandeling. Geen lange wachttijden bij een klantenservice, maar direct een Spitz schadecoach aan de lijn. Zo zorgen wij ervoor dat jouw schade zo snel mogelijk kan worden afgehandeld. Bij Spitz Verzekeringen kun je kiezen uit drie dekkingen: WA (Wettelijke Aansprakelijkheid), Beperkt Casco (WA+) en Volledig Casco (Allrisk). Welke dekking het beste bij je past hangt af van jouw wensen en je financiële situatie:

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

Een WA-verzekering dekt alleen schade aan personen en goederen die jij hebt veroorzaakt. Heb je zelf ook schade opgelopen? Dan wordt dit niet vergoed bij een WA-verzekering. Hierdoor is de premie van een WA-verzekering ook lager dan de premie van een Beperkt Casco of Volledig Casco verzekering. Met een WA-verzekering via Spitz Verzekering ben je voor €2.500.000,- verzekerd voor schade aan materialen (ook wel zaakschade genoemd). Zo kun je zorgeloos de weg op en hoef jij je geen zorgen te maken over je aansprakelijkheid in geval van schade.

Beperkt Casco (WA+)

Kies je voor een Beperkt Casco verzekering dan wordt niet alleen de schade die je anderen toebrengt vergoed, maar in sommige gevallen ook jouw eigen schade. Denk bijvoorbeeld aan ruit- of diefstalschade of stormschade.

Volledig Casco (Allrisk)

Bij een Volledig Casco verzekering wordt vrijwel alle schade vergoed die je anderen en jezelf toebrengt. Dit is dan ook de meest complete verzekering die je kunt afsluiten voor jouw bestelauto.

“Er zijn ook aanvullende dekkingen mogelijk, zoals een schadeverzekering inzittenden”

– Simone

Aanvullende dekkingen

Naast de basis autoverzekering (WA, Beperkt Casco of Volledig Casco) die je afsluit, kun je ook aanvullende dekkingen bij Spitz Verzekeringen afsluiten. Denk daarbij aan een schadeverzekering voor inzittenden, pechhulp of verhaalsrechtsbijstand. Kortom, je kiest zelf van welke risico’s je verzekerd wilt hebben voor jouw bestelauto. Samen met onze adviseurs sluit je eenvoudig een verzekering af die aan jouw wensen voldoet.

Beloning bij schadevrij rijden

Voor al onze bestelautoverzekeringen geldt dat wij veilig en schadevrij rijden belonen met korting. Dit kan, afhankelijk van de gekozen verzekeraar, oplopen tot wel 80% bonuskorting op jouw premie. En is jouw voertuig toch beschadigd? Dan helpen wij je bij het vinden van een aangesloten reparateur bij jou in de buurt, zodat je géén eigen risico betaalt.

Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Klantenreviews