Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Ook zaken die je als huurder van een pand hebt aangebracht kun je meeverzekeren”

– Susan

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Inventaris en goederen
verzekering

Zorg dat de inventaris en de goederen van jouw onderneming goed verzekerd zijn met een inventaris- en goederenverzekering. Met deze verzekering zijn jouw inventaris en goederen verzekerd bij bijvoorbeeld brand, storm en diefstal. Uiteraard kun je jouw waardevolle spullen aanvullend verzekeren, zodat je ook tegen andere risico’s verzekerd bent. Met een inventaris en goederenverzekering via Spitz Verzekeringen:

Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat

Kun je huurdersbelang meeverzekeren.

Heb je keuze uit diverse aanvullende dekkingen
Wat is een inventarisverzekering?
Met een inventaris en goederenverzekering zijn alle spullen die je gebruikt om jouw beroep uit te kunnen oefenen verzekerd (inventaris) en daarnaast worden ook alle grond- en hulpstoffen die je nodig hebt om een producten te maken gedekt (goederen). Met deze verzekering zijn jouw inventaris en goederen verzekerd tijdens bijvoorbeeld een brand of bij diefstal. Vraag onze adviseurs naar de polisvoorwaarden van jouw inventaris- en goederenverzekering.
Kosten goederen en inventarisverzekering

De premie van een inventaris en goederenverzekering wordt bepaald op basis van een aantal zaken. Zo bepaalt enerzijds de waarde van de te verzekeren inventaris en goederen de hoogte van de premie. Ook de grootte van jouw bedrijf, de locatie en de branche waarin je opereert bepalen uiteindelijke de hoogte van een premie.

Verzekerde waarden

Bij een goederen- en inventarisverzekering kun je kiezen voor een verzekering tegen nieuwwaarde of tegen vervangingswaarde. In de meeste gevallen mag de inventaris niet ouder zijn dan 3 jaar, wanneer je deze wilt verzekeren tegen nieuwwaarde. Handelsgoederen worden over het algemeen verzekerd tegen inkoopwaarde. Heb je in jouw bedrijf te maken met seizoensgebonden artikelen? Dan adviseren we om contact op te nemen met een van onze adviseurs. Zij bekijken voor jou welke verzekering het beste aansluit bij jouw bedrijf.

Een persoonlijk adviesgesprek

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Prinsjesdag

Morgen, 21 september is het weer Prinsjesdag. Een dag waarop de befaamde miljoenennota gepresenteerd wordt. Een spannend

Lees meer..
Klantenreviews