Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Jouw belang staat bij ons voorop”

– Willeke

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Rechtsbijstands­verzekering

Een aanrijding met een auto, onjuiste facturen of een reorganisatie op je werk. Juridische conflicten lijken misschien ver weg, maar kunnen ook in jouw leven ontstaan. Het zijn vaak ingewikkelde zaken, waarbij je zelf niet altijd weet wat jouw rechten zijn. Met een rechts­bijstands­verzekering kun je bij een conflict de hulp inschakelen van een jurist. Met een rechts­bijstands­verzekering via Spitz Verzekeringen:

Sta je juridisch sterk in je schoenen

Sluit je eenvoudig rechtsbijstand af voor het hele gezin

Kun je jouw eigen polis samenstellen met onze aanvullende dekkingen

Zijn alle voertuigen verzekerd als je kiest voor de verkeersrechtsbijstand

Basis Rechtsbijstand en aanvullende dekkingen

Naast een basis rechtsbijstandsverzekering is jouw verzekering opgebouwd uit verschillende dekkingen. Zo kunt je zelf jouw verzekering samenstellen en betaal je nooit voor zaken die je niet nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een dekking voor verkeer & voertuigen, consument & wonen of werk & inkomen. Wil je de meest voorkomende juridische conflicten gedekt hebben? Dan kies je voor deze drie dekkingen, zodat je tijdens een conflict inzake een verkeersongeval, een aankoop als consument, een arbeidsovereenkomst of jouw woning kunt rekenen op een ervaren jurist.

Vakantie en verkeerrechtsbijstand

Het is steeds drukker op de Nederlandse wegen. Er zijn meer voertuigen en er worden ook meer kilometers afgelegd. Hierdoor ontstaan er steeds vaker juridische conflicten. Denk bijvoorbeeld aan conflicten bij de aanschaf van een voertuig, bij het onderhoud van een voertuig of tijdens een aanrijding met een voertuig. Met een rechtsbijstand voor verkeer hoef jij je over deze zaken geen zorgen te maken en kun je zonder zorgen deelnemen aan het verkeer.

Consument & wonen

Ben je misleid bij de aankoop van een product of heb je letselschade opgelopen tijdens een behandeling in een kliniek? Dan is het fijn om een beroep te kunnen doen op een jurist die weet wat jouw rechten zijn. Je kunt jouw aanvullende dekking consument & wonen ook preventief inzetten. Bijvoorbeeld wanneer je het koopcontract of de huurovereenkomst voor een woning wilt laten controleren.

Werk & inkomen

Heb je een conflict met jouw werkgever over bijvoorbeeld je pensioen, toeslagen of sociale voorzieningen? Dan is het fijn als je kunt rekenen op een ervaren jurist. Zo weet je zeker dat je nooit benadeeld wordt gedurende jouw loopbaan.

Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Klantenreviews