Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Het cyberrisico is vele malen groter dan het brandrisico”

– Simone

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Cyberverzekering

Datalekken, ransomware, DDos-aanvallen. Als bedrijf loop je acht keer meer risico op schade door een cyberaanval dan schade door een brand. Een cyberverzekering is vandaag de dag dan ook essentieel voor bedrijven. Wil je jouw onderneming financieel beschermen tegen bedrijfsstilstand door cybercrime? Dan biedt een cyberverzekering voor jouw onderneming de juiste dekking. Met een cyberverzekering via Spitz Verzekeringen:

Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat

Zijn verschillende modules mee te verzekeren

Is ook de bedrijfsschade als gevolg van cybercrime mee te verzekeren

Wat is een cyberverzekering?

Een cyberverzekering dekt cyberincidenten binnen jouw organisatie. Vaak worden cyberincidenten veroorzaakt door menselijke fouten of door cybercrime. Zo kan het gebeuren dat een medeweker verkeerde software downloadt, waardoor jullie computersysteem niet meer werkt. Of jouw onderneming krijgt te maken met een DDos-aanval. Met een cyberverzekering minimaliseer je jouw financiële risico tijdens een cyberincident.

Wanneer sluit je een cyberverzekering af?

Elk bedrijf kan te maken krijgen met een cyberincident. Het maakt niet uit of je verantwoordelijk bent voor een groot of klein bedrijf, een logistiek dienstverlener bent of in de financiële dienstverlening werkzaam bent. Steeds vaker eisen opdrachtgevers dan ook dat hun leveranciers kunnen aantonen dat zij voldoende doen aan cybersecurity en ook voor eventuele risico’s zijn verzekerd. Met name sectoren waarbij persoonsgegevens, geautomatiseerde processen en/of digitale dienstverlening centraal staan, lopen verhoogd risico. Denk hierbij aan: ICT-gerelateerde bedrijven, logistiek dienstverleners of organisaties in de medische of financiële sector bijvoorbeeld.

Voor welke zaken ben je verzekerd?

Een cyberverzekering dekt de schade die een cyberincident via jouw onderneming toebrengt aan derden. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met privacy schendingen. Denk daarbij aan jouw aansprakelijkheid voor schade bij anderen, de bedrijfsschade die voortvloeit uit een cyberincident en eventuele boetes.

Voor welke zaken ben je niet verzekerd?

Met een cyberverzekering is jouw onderneming niet verzekerd tegen schade aan mensen. Ook wanneer jij of een collega met opzet een incident veroorzaakt of bewust onzorgvuldig omgaat met gevoelige informatie worden schades niet gedekt.

Wist je dat?

Een cyberaanval tegenwoordig al via de zonnepanelen kan plaatsvinden of bijvoorbeeld via de pinmachine? Het is dus belangrijk om de risico’s op een cyber aanval in jouw bedrijf in kaart te brengen.

– Joyce

Spitzie

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Een persoonlijk adviesgesprek

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Prinsjesdag

Morgen, 21 september is het weer Prinsjesdag. Een dag waarop de befaamde miljoenennota gepresenteerd wordt. Een spannend

Lees meer..
Klantenreviews