Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Elektrische fietsen zijn duur,
dus verzeker ze goed!”

– Margriet

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Fietsverzekering

De wind door je haar en genieten van mooie landschappen. Of even snel een boodschap doen in het centrum op je fiets. Of je jouw fiets nu gebruikt als dagelijks vervoersmiddel of als hobby, met een fietsverzekering via Spitz Verzekeringen ga je goed voorbereid op pad en hoef jij je geen zorgen te maken over schade of diefstal. Met een fietsverzekering:

Wordt vaak de volledige aankoopwaarde vergoed

Heb je keuze uit diverse aanvullende dekkingen

Kun je ook pechhulp in Nederland afsluiten

Doorlopende fietsverzekering

Bij Spitz Verzekeringen bieden wij alleen de doorlopende fietsverzekering aan. Kortlopende fietsverzekeringen worden bijna niet meer aangeboden door verzekeraars. Een doorlopende fietsverzekering kan mee op je verzekeringspakket of soms apart bij een andere verzekeraar als de dekking beter is. Wij zoeken de beste verzekering voor je uit.

Aanvullende dekking voor pechhulp

Je bent lekker op pad met je fiets en na een aantal kilometers blijkt je fiets niet meer verder te willen. Daar sta je dan in de middle of nowhere. De dichtstbijzijnde fietsenmaker is kilometers verderop en je hebt zelf niet voldoende kennis en gereedschap mee om je fiets weer te maken. De aanvullende dekking voor pechhulp biedt dan de oplossing. De monteur kan in de meeste gevallen de fiets ter plekke repareren, zodat je jouw fietstocht gewoon weer kunt voortzetten. Kan de monteur jouw fiets niet direct repareren? Dan worden jij en je fiets naar een locatie naar keuze gebracht en kun je de fiets laten repareren door een zelfgekozen fietsenmaker. De fietsverzekering mét pechhulp biedt niet alleen hulp rondom jouw woonplaats, maar door heel Nederland.

Wist je dat?

De fietsen van tegenwoordig zijn behoorlijk kostbaar. Het zijn dan ook erg gewilde objecten voor het dievengilde. Gelukkig is diefstal al in de standaard dekking opgenomen. Dat is wel zo prettig.

– Margriet

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Klantenreviews