Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Er zijn verschillende aanvullende dekkingen mogelijk”

– Trudy

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Bestelauto
verzekering

Als ondernemer rijd je vaak van afspraak naar afspraak. Je wilt dan ook kunnen vertrouwen op je bestelauto en in geval van schade wil je dit goed en snel kunnen afhandelen. Met een bestelautoverzekering via Spitz Verzekeringen kies je zelf wat je wel en niet wilt verzekeren. Naast de basis dekkingen heb je ook keuze uit verschillende aanvullende dekkingen. Met een bestelautoverzekering via Spitz Verzekeringen:

Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat
Profiteer je van een scherpe premie
Heb je altijd een reparateur bij je in de buurt

Bij het verzekeren van jouw bestelauto(‘s) heb je de keuze uit drie verzekeringsvormen: WA, beperkt casco (WA+) en volledig casco (allrisk).

WA bestelautoverzekering

Met een WA bestelautoverzekering ben je verzekerd tegen de wettelijke aansprakelijkheid. Heb jij of een medewerker schade veroorzaakt? Dan wordt de schade van de gedupeerden op jouw WA-verzekering verhaald. Met een WA bestelautoverzekering wordt de schade aan het eigen voertuig niet vergoed. Hiervoor dien je een allriskverzekering af te sluiten.

Beperkt casco (WA+)

Met een beperkt casco verzekering is jouw bestelauto uitgebreider verzekerd dan bij een standaard WA verzekering. Zo biedt een WA+ verzekering dekking bij bijvoorbeeld hagel- en stormschade, ruitschade, diefstal, brand, aanrijding met loslopende dieren en bliksemschade. Een beperkt casco bestelautoverzekering is interessant wanneer de bestelauto al wat ouder is.

Volledig casco (allrisk)

Een allriskverzekering biedt de meest complete dekking die er is. Heb je door een aanrijding niet alleen schade veroorzaakt aan een ander voertuig, maar ook aan je eigen bestelauto? Dan wordt de schade aan jouw eigen voertuig ook vergoed met een volledig casco verzekering. Een allrisk bestelautoverzekering is interessant wanneer de bestelauto nieuw of slechts enkele jaren oud is.   

Aanvullende verzekeringen voor de bestelauto

Het is mogelijk om jouw bestelautoverzekering (WA, Beperkt Casco of Volledig Casco) uit te breiden met één of meerdere aanvullende dekkingen. Kies bijvoorbeeld voor een schadeverzekering voor inzittenden, pechhulp of verhaalsrechtsbijstand. Zo bepaal je zelf tegen welke risico’s je verzekerd wilt zijn op de weg. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

“Verzeker je spullen in jouw bestelauto
met een eigenvervoer verzekering”

– Diny

Wist je dat?
Je de laadruimte van jouw bestelauto kunt beveiligen met een laadruimte beveiliging van Bearlock?

– Diny

Spitzie

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Een persoonlijk adviesgesprek

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Diny

Actueel

Prinsjesdag

Morgen, 21 september is het weer Prinsjesdag. Een dag waarop de befaamde miljoenennota gepresenteerd wordt. Een spannend

Lees meer..
Klantenreviews