Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Voorkom dat jouw bedrijf stil komt te liggen”

– Joyce

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Bedrijfsschade
verzekering

Wanneer het pand van jouw onderneming ernstige schade oploopt door een brand kan het gebeuren dat je tijdelijk of voor langere periode de werkzaamheden moet pauzeren en omzet mist. De vaste lasten, zoals huur en salarissen, blijven gewoon doorlopen. Heb je een bedrijfsschadeverzekering dan worden jouw vaste lasten tijdelijk opgevangen door jouw verzekeraar. Met een bedrijfsschadeverzekering via Spitz Verzekeringen:
Ben je verzekerd voor de financiële gevolgen wanneer jouw werkzaamheden stil komen te liggen door brand
Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat

Kun je kiezen voor verschillende uitkeringstermijnen

Voor welke zaken ben je verzekerd?
Zijn medewerkers genoodzaakt om minder te werken of zelfs tijdelijk te stoppen door de schade in je bedrijf? Met een bedrijfsschadeverzekering kun je de salarissen blijven betalen. En moet het gebouw gerepareerd of herbouwd worden? Dan heb je in de meeste gevallen recht op een uitkering. Ook zolang de productie/ omzet nog niet op het oude peil is, kun je recht hebben op een uitkering met een bedrijfsschadeverzekering.
Voor welke zaken ben je niet verzekerd?
Niet in alle gevallen wordt gemiste omzet uitgekeerd op een bedrijfsschadeverzekering. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan bedrijfsschade door een constructiefout, aardbeving, slijtage en overstromingen. Aan een uitkering op een bedrijfsschade moet dus een gedekte gebeurtenis ten grondslag liggen.
Verschil bedrijfsschadeverzekering en gebouwenverzekering

Met een bedrijfsschade verzekering verzeker je de brutowinst. Dus omzetverlies door een gedekte gebeurtenis. De gebouwenverzekering dekt de schade aan het pand zelf.

Wist je dat?
Een bedrijfsschadeverzekering dus de vaste lasten van je bedrijf verzekerd, zoals salarissen. Maar, ook als bijvoorbeeld jouw administratie verloren gaat zijn de kosten om alle gegevens weer te verzamelen en vast te leggen verzekerd.

– Hans

Spitzie

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Een persoonlijk adviesgesprek

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Prinsjesdag

Morgen, 21 september is het weer Prinsjesdag. Een dag waarop de befaamde miljoenennota gepresenteerd wordt. Een spannend

Lees meer..
Klantenreviews