Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Heeft u meerdere zakelijke auto's, dan is ook een wagenpark­verzekering mogelijk”

– Wendy

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Personenauto
verzekering

Met een zakelijke personenautoverzekering via Spitz Verzekeringen verzeker je eenvoudig alle auto’s binnen jouw bedrijf. Daarnaast stel je een zakelijke personenautoverzekering geheel naar eigen wens samen. Met een personenautoverzekering via Spitz Verzekeringen:

Stel je de verzekering geheel naar eigen wens samen
Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat
Heb je altijd een reparateur bij jou in de buurt

Een zakelijke autoverzekering stel je zelf samen. Daarbij heb je keuze uit drie basisverzekeringen: WA, beperkt casco (WA+) en volledig casco (allrisk).

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
Een WA verzekering is wettelijk verplicht voor alle (zakelijke) auto’s. Met een WA verzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt met jouw auto. Schade aan een eigen voertuig valt niet onder de dekking van een WA verzekering.
Beperkt Casco (WA+)

Met een beperkt casco verzekering is de schade aan jouw eigen voertuig in een aantal situaties ook verzekerd. Denk bijvoorbeeld aan schade door brand, storm of diefstal. Ook voor ruitschade ben je verzekerd met een beperkt casco dekking. Ben je verantwoordelijk voor een aanrijding? Dan wordt alleen de schade die je hebt toegebracht bij een ander vergoed.
Volledig Casco (allrisk)

Met een volledig casco verzekering kies je voor de meest uitgebreide verzekering voor een zakelijke personenauto. Met deze verzekering ben je ook verzekerd voor schade aan je eigen auto wanneer jij een aanrijding hebt veroorzaakt.

“Ook prive kilometers zijn mee te verzekeren op een zakelijke personenautoverzekering”

– Wendy

Aanvullende dekkingen

Het is mogelijk om de basis autoverzekering (WA, Beperkt Casco of Volledig Casco) die je hebt gekozen uit te breiden met aanvullende dekkingen. Kies bijvoorbeeld voor een schadeverzekering voor inzittenden, pechhulp of verhaalsrechtsbijstand. Afhankelijk van jouw voorkeuren kun je zelf bepalen tegen welke risico’s je verzekerd wilt zijn. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Voor welke zaken ben je niet verzekerd?

De polisvoorwaarden verschillen per verzekeraar. Toch zijn er een aantal situaties waarin er nooit wordt uitgekeerd. Bijvoorbeeld wanneer de auto wordt bestuurd door iemand die niet rijbevoegd is. Ook worden schades met opzet standaard niet vergoed. Ook wanneer de functie van de auto verandert (bijvoorbeeld naar taxi) en je dit niet aan ons doorgeeft, vergoeden wij de schade niet.

Een persoonlijk adviesgesprek
Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Actueel

Prinsjesdag

Morgen, 21 september is het weer Prinsjesdag. Een dag waarop de befaamde miljoenennota gepresenteerd wordt. Een spannend

Lees meer..
Klantenreviews