Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Er bestaat ook Rechtsbijstand
'On Demand'”

– Margriet

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Rechtsbijstand
verzekering

Je hebt een grote opdracht afgerond, maar jouw opdrachtgever weigert te betalen. Of je hebt een leverancier die een verkeerde levering heeft gedaan. In dat soort gevallen is het fijn als je kunt rekenen op juridische hulp. Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering via Spitz Verzekeringen ben je verzekerd van hulp bij een juridisch geschil. Ongeacht of dat nu met een leverancier, medewerker of opdrachtgever is. Kies je voor een rechtsbijstandverzekering via Spitz Verzekeringen dan:

Heb je rechtsbijstand voor geschillen in Nederland

Kun je ook je privé rechtsbijstand meeverzekeren
Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat
Waarom sluit je een rechtsbijstandverzekering af?
Als ondernemer kun je te maken krijgen met juridische conflicten met bijvoorbeeld een opdrachtgever, medewerker of leverancier. Het kan dan moeilijk zijn om dit soort juridische conflicten zelf op te lossen. Met een rechtsbijstandverzekering kun je rekenen op een ervaren jurist die jou bijstaat gedurende het conflict.
Voor welke zaken ben je verzekerd?
Met een rechtsbijstandverzekering krijg je juridische hulp van specialisten, ook wanneer je bijvoorbeeld een geschil over een handelsnaam of domeinnaam hebt. Je kunt ook een beroep doen op je rechtsbijstand als een medewerker onder werktijd schade rijdt in het verkeer. De dekking van een verzekering verschilt per aanbieder. Onze adviseurs kijken graag samen met jou welke verzekeraar het beste aansluit op jouw situatie.
“Probeer er altijd eerst samen uit te komen, voordat je de rechtsbijstandverzerkering inschakelt”

– Simone

Voor welke zaken ben je niet verzekerd?
De voorwaarden van een verzekering verschillen altijd per aanbieder. Toch zijn er een aantal situaties waarop het merendeel van de verzekeraars niet uitkeren. Bijvoorbeeld:

Bij een geschil dat je al had voor het begin van de verzekering of dat is ontstaan binnen de wachttijd

Bij een conflict over een verkeersovertreding
Bij een conflict over belastingrecht (zoals heffingen, leges of WOZ-waarden)

Bij opzet of schuld

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Aanvullende dekkingen
Een zakelijke rechtsbijstandverzekering kun je uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen. Zo kun je jouw onderneming aanvullend verzekeren op het gebied van: incasso, verkeer, inkoop of verkoop.
Een persoonlijk adviesgesprek

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Hans

Actueel

Klantenreviews