Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Materiele schade is verzekerd”

– Wendy, Margriet, Simone en Willeke

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Elektronica
verzekering

Veel bedrijven hebben vandaag de dag elektronische apparatuur die onmisbaar zijn geworden. Niets is zo vervelend als deze apparatuur onverwachts beschadigt, bijvoorbeeld door brand, storm of lekkage. Met een elektronicaverzekering is materiële schade aan jouw apparatuur goed gedekt en daarnaast is alle elektronica ook verzekerd tegen diefstal. Met de elektronicaverzekering via Spitz Verzekering:

Is alle elektronica goed verzekerd tegen o.a. diefstal, brand en storm
Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat
Is schade door eigen gebrek ook gedekt
Voor welke zaken ben je verzekerd?
Met een elektronicaverzekering zijn vrijwel alle elektronische apparaten verzekerd. Van printer tot telefoonsystemen en van kopieerapparatuur tot brandmeldinstallaties. Is jouw apparatuur beschadigd of zelfs gestolen? Dan kun je een beroep doen op jouw elektronicaverzekering. Ook schade door eigen gebrek, bijvoorbeeld door een fabricagefout, is verzekerd. De voorwaarden verschillen altijd per verzekeraar. Ontdek samen met onze adviseurs welke verzekering het beste past bij jouw bedrijf.
Voor welke zaken ben je niet verzekerd?

In sommige gevallen zal een verzekeraar niet uitkeren. Bijvoorbeeld wanneer jouw apparatuur niet goed is onderhouden. Veel verzekeraars eisen dan ook dat er voor de verzekerde spullen een onderhoudscontract wordt afgesloten. Daarnaast worden losse onderdelen die defect zijn ook niet vervoegd. Hetzelfde geldt voor schade aan of verlies van data.

Kosten

De premie van een elektronicaverzekering wordt gebaseerd op een aantal gegevens. Zo wordt er bijvoorbeeld geïnventariseerd wat de waarde is van de te verzekeren apparatuur. Ook vragen sommige verzekeraars naar de locatie van jouw bedrijf om zo het mogelijke risico in te kunnen schatten. Benieuwd wat jouw premie is voor een elektronicaverzekering? Vraag het aan een van onze adviseurs.

Een persoonlijk adviesgesprek

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.