Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Als particulier kun je ook een car verzekering afsluiten”

– Hans

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Carverzekering
(bouwverzekering)

Als aannemer of opdrachtgever van bouwprojecten liggen er altijd gevaren op de loer. Denk bijvoorbeeld aan diefstal op de bouw of schades door regen en storm. Met een CAR-verzekering (Construction All Risk) zorg je dat jouw bedrijf verzekerd is tegen veelvoorkomende risico’s bij bouwprojecten. De CAR-verzekering staat ook wel bekend onder de naam bouw- en montageverzekering. Kies je voor een CAR-verzekering via Spitz Verzekeringen dan:

Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat

Heb je de keuze uit verschillende dekkingen

Heb je een CAR-verzekering die geheel op jouw bedrijf is afgestemd

Wanneer sluit je een CAR-verzekering af?

Een CAR-verzekering sluit je af wanneer je een aannemer in de bouw bent (met of zonder personeel) of wanneer je opdrachtgever in de bouw bent. Het kan dan gaan om nieuwbouw projecten of verbouwingen en renovaties. Ook een Car verzekering is opgebouwd uit modules. Zo kun je bijvoorbeeld de eigendommen van de opdrachtgever verzekeren, of gereedschappen, werkmaterieel en steigers. Natuurlijk moeten de zaken dan wel op het bouwterrein aanwezig zijn. Alle partijen die betrokken zijn bij de realisatie van het werk zijn meeverzekerd. De opdrachtgever, aannemer en onderaannemer.

Is deze verzekering verplicht?

Wettelijk gezien is een CAR-verzekering niet verplicht. Wel kan het zo zijn dat een CAR-verzekering een vereiste is bij een specifiek project. Dit wordt dan in het bestek opgenomen.

“Alle partijen zijn verzekerd, dus geen gesteggel over aansprakelijkheid”

– Trudy

Aanvullende dekkingen

De CAR-verzekering kun je geheel op jouw bedrijf laten aansluiten door middel van aanvullende dekkingen. Samen met onze verzekeringsadviseurs stel je deze verzekering volledig op maat samen en kun je kiezen uit bijvoorbeeld de volgende aanvullende dekkingen:

Aansprakelijkheid: met deze dekking is jouw wettelijke aansprakelijkheid voor materiaalschade op de bouw verzekerd.
Bestaande eigendommen opdrachtgever: met deze dekking is schade tijdens werk aan de eigendommen van een opdrachtgever gedekt.
Aannemersmaterieel: met deze dekking is de schade aan materialen op de bouwplaats gedekt (bijvoorbeeld bouwhekken, steigers, etc.)
Eigendommen bouwdirectie en personeel: met deze dekking is de schade aan persoonlijke eigendommen van bijvoorbeeld personeel, opdrachtgever, architecten en opzichters gedekt.
Een persoonlijk adviesgesprek

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

“Voor een installateur heb je de montageverzekering”

– Diny

Diny

Actueel

Prinsjesdag

Morgen, 21 september is het weer Prinsjesdag. Een dag waarop de befaamde miljoenennota gepresenteerd wordt. Een spannend

Lees meer..
Klantenreviews