Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
Verzekeringen, saai…..?

Het is in ieder geval een onderwerp dat voor veel mensen niet in het interessegebied ligt. En toch is het ontzettend belangrijk om af en toe eens uw pakket ‘onder de loep’ te nemen. Op het moment dat deze krant verschijnt, is het (bijna) Duurzame dinsdag. Een dag waarop duurzame ontwikkelingen extra aandacht krijgen. Heeft u zelf duurzame investeringen gedaan in of rondom uw woning? En, heeft u dit ook besproken met uw verzekeringsadviseur? Misschien heeft u het afgelopen jaar wel zonnepanelen op uw huis laten leggen, of wat dacht u van een laadpaal voor een elektrische auto? Het is goed om samen met uw verzekeringsadviseur te bespreken of deze investeringen bij schade wel verzekerd zijn. Want, niets is vervelender om er bij schade achter te komen dat het niet goed geregeld is.

Wij kunnen u uiteraard ook helpen bij het vinden van een verzekering die dekking biedt voor uw duurzame investeringen. Onze medewerkers gaan graag met u aan de slag om uw pakket door te nemen.  Dit doen wij vanuit een persoonlijke benadering.  Wij proberen juist het onderwerp ‘verzekeringen’  minder saai te maken. Samen gaan we in gesprek over de risico’s die u loopt, welke u zelf kunt dragen en welke risico’s echt verzekerd moeten worden. Als uw zonnepanelen afbranden en daardoor ontstaat schade, dan is het wel fijn als uw verzekering dekking biedt. Wij zorgen voor bewustwording van de risico’s die u loopt en geven ook tips hoe u schades kunt voorkomen.

Lijkt het u interessant om met ons het gesprek aan te gaan over uw verzekeringen? Bel ons dan gerust. Wij stellen ons team graag aan u voor en zorgen ervoor dat het gesprek over uw verzekeringen niet zo saai is!