Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade

"Met de verplichte WA dekking is schade aan anderen geregeld"

– Diny & Robin

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Werkmaterieel
verzekering

Schade aan werkmaterieel kan snel oplopen. Denk bijvoorbeeld aan shovels, heftrucks of aggregaten die beschadigd zijn. Niet alleen de kosten van reparatie, maar ook de vertraging in de planning kan erg kostbaar zijn. Met een werkmaterieelverzekering via Spitz Verzekeringen ben je goed verzekerd en:
Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat
Profiteer je van een scherpe premie
Stel je zelf je werkmaterieelverzekering samen
WA werkmaterieelverzekering

Met een standaard werkmaterieelverzekering ben je verzekerd voor de wettelijke aansprakelijkheid (WA). De Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM) stelt dat ieder motorrijtuig verzekerd moet zijn voor aansprakelijkheid. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen de openbare weg of een privéterrein. Voor werkmaterieel bestaan er ook verschillende dekkingsmogelijkheden bij de WA dekking. Zo kun je alleen het werkrisico verzekeren maar bijvoorbeeld ook het verkeersrisico.

Beperkt casco verzekering (WA+)

Je kiest voor een beperkt casco verzekering wanneer je jouw werkmaterieel ook wilt verzekeren tegen bijvoorbeeld brand en diefstal. Deze dekking is ook nog verder uit te breiden.

Volledig casco (allrisk)

Is jouw werkmaterieel nieuw? Dan biedt een allriskverzekering de meest complete dekking voor jouw werkmaterieel. Met een allrisk verzekering ben je voor vrijwel alle schade aan jouw werkmaterieel verzekerd, ongeacht wie er verantwoordelijk is voor deze schade.

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Aanvullende dekkingen
Wil je de basisverzekering voor jouw werkmaterieel uitbreiden? Dat kan bijvoorbeeld met een cascoverzekering, bestaande eigendommen dekking of een schadeverzekering voor inzittenden. Zelfs is bij sommige verzekeraars vervangend werkmateriaal mee te verzekeren of bijvoorbeeld containers en trailers. Er zijn dus volop mogelijkheden om een werkmaterieelverzekering naar wens samen te stellen.
Een persoonlijk adviesgesprek

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Joyce

Actueel

Prinsjesdag

Morgen, 21 september is het weer Prinsjesdag. Een dag waarop de befaamde miljoenennota gepresenteerd wordt. Een spannend

Lees meer..
Klantenreviews