Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Bouw nu schadevrije jaren op,
dat is goed voor later”

– Hans

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Bromfietsverzekering

Een scooter of bromfiets. Voor veel jongeren de eerste ervaring waarbij ze gemotoriseerd deelnemen aan het verkeer. En dan wil jij je niet druk maken over eventuele schades. De bromfietsverzekering via Spitz Verzekeringen biedt een complete dekking en is ook voor de toekomst zeer interessant. Stap je over naar een eigen auto dan kunnen de schadevrije jaren worden meegenomen naar een autoverzekering én profiteer je direct van premiekorting. Het voordeel van een bromfietsverzekering via Spitz Verzekeringen:

Altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat

Uitstekende voorwaarden en dekkingen

Géén eigen risico voor wettelijke aansprakelijkheid

Schadevrije jaren gaan mee naar een autoverzekering

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

Met een WA-verzekering voor een scooter of bromfiets ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan anderen. Dit geldt zowel voor schade aan materialen als aan personen. Je bent niet verzekerd voor de schade aan eigen materialen. Met een WA-verzekering heb je de laagste premie en jij je zich geen zorgen te maken over je aansprakelijkheid onderweg.

Beperkt Casco (WA+)

Vind je het toch prettig om schade aan jouw eigen voertuig vergoed te krijgen? Bijvoorbeeld tijdens een storm of brand? Dan past een Beperkt Casco verzekering (ook wel een WA+ verzekering genoemd) het beste bij jou. Bij een beperkt casco dekking is je bromfiets of scooter ook verzekerd voor diefstal.

Volledig Casco (Allrisk)

Wil je jouw financiële risico op de weg zo klein mogelijk maken? Dan past een Volledig Casco verzekering (ook wel een allriskverzekering genoemd) waarschijnlijk het beste bij jouw wensen. Bij een allrisk verzekering is je bromfiets of scooter ook verzekerd voor schade door een aanrijding.

“Wij helpen je graag met het regelen van je bromfietsverzekering”

– Wendy

De bromfietsverzekering met oog voor de toekomst

Ruil je jouw scooter in voor een auto of motor? Dan kun je bij Spitz Verzekeringen jouw opgebouwde schadevrije jaren op een bromfietsverzekering meenemen naar een auto- of motorverzekering. Zo blijft de premie van jouw verzekering laag en gaan jouw schadevrije jaren niet verloren. Afhankelijk van jouw wensen kun je jouw bromfietsverzekering geheel naar eigen wens samenstellen met onze aanvullende dekkingen.

Aanvullende dekkingen

Neem je liever geen financiële risico’s dan is het raadzaam om jouw scooter of bromfiets aanvullend te verzekeren. Denk daarbij, een schadeverzekering voor opzittenden of rechtsbijstand. Samen met onze adviseurs sluit je eenvoudig een verzekering af die bij jouw bromfiets past.

Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Klantenreviews