Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Heb je wel eens uitgerekend hoeveel gereedschap er in jouw bus ligt?”

– Willeke

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Eigen vervoer
verzekering

Als ondernemer neem je dagelijks deel aan het verkeer met je bus vol gereedschap. Heb je wel eens berekend hoeveel gereedschap je eigenlijk in je bus hebt liggen? Met een eigen vervoerverzekering zijn alle eigen goederen en gereedschappen op elk moment van de dag verzekerd tijdens het transport met je eigen auto of bestelauto. Het maakt niet uit of dit onderweg gebeurt, bij het laden en lossen of tijdens de opslag in auto of bestelauto. Met een eigen vervoerverzekering via Spitz Verzekeringen:
Ben je ook buiten werktijden verzekerd
Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat
Ben je ook tijdens laden en lossen verzekerd

Een eigen vervoerverzekering geldt 24 uur per dag, 7 dagen per week. Niet alleen binnen Nederland, maar in heel Europa kun je een beroep doen op de eigen vervoerverzekering. En daarnaast biedt deze verzekering niet alleen dekking als je rijdt. Ook als je aan het laden en lossen bent zijn de goederen en gereedschappen in jouw voertuigen verzekerd. Extra beveiligingsmaatregelen zoals extra sloten of een alarm zijn bij sommige verzekeraars geen vereisten.

Voor welke zaken ben je verzekerd?

Iedere verzekeraar heeft eigen polisvoorwaarden. We kijken graag samen met jou naar de mogelijke risico’s en welke verzekering het beste aansluit op jouw wensen. Over het algemeen ben je met een eigen vervoerverzekering verzekerd tegen:

Schade door brand

Ontploffing

Blikseminslag en storm

Diefstal na inbraak

Vandalisme

Voor welke zaken ben je niet verzekerd?
Er zijn natuurlijk ook situaties waarin een verzekeraar niet uitkeert. Denk bijvoorbeeld aan diefstal van spullen zonder inbraaksporen. Ook schades die geleidelijk kunnen ontstaan worden niet gedekt bij een eigen vervoerverzekering. Denk bijvoorbeeld aan roest of slijtage. Ook wanneer spullen kwijt zijn geraakt zonder duidelijk aantoonbare oorzaak zal een verzekeraar niet uitkeren.
Kosten
Een eigen vervoerverzekering wordt afgestemd op jouw eigen situatie. Onze adviseurs kijken samen met jou naar de omvang van jouw wagenpark, het type vervoersmiddel en de waarde van de spullen en gereedschappen die je vervoert. Ook de mate waarin de eigen vervoersmiddelen worden gebruikt speelt een rol bij de hoogte van de premie.

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Prinsjesdag

Morgen, 21 september is het weer Prinsjesdag. Een dag waarop de befaamde miljoenennota gepresenteerd wordt. Een spannend

Lees meer..
Klantenreviews