Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Het is een aanvulling op je inboedoelverzekering”

– Diny

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Kostbaarhedenverzekering

Heb je kostbare bezittingen die je graag verzekerd wilt hebben? Bijvoorbeeld een muziekinstrument, sieraden of een dure fotocamera? Dan biedt een kostbaarhedenverzekering uitkomst. Deze verzekering is een aanvulling op jouw inboedelverzekering. Zo weet je zeker dat ook bezittingen met een hoge waarde worden vergoed in geval van schade. De waarde van jouw bezittingen bepaalt uiteindelijk de premie. Zo betaal je met een kostbaarhedenverzekering via Spitz Verzekeringen nooit te veel en:

Betaal je géén algemeen eigen risico

Kun je 24/7 een beroep doen op onze schadecoaches

De waarde vaststellen

Om de waarde van jouw bezittingen te kunnen bepalen, ontvangen we van alle bezittingen die je verzekerd wilt hebben een aankoop bon of taxatierapport. Zo kunnen we samen met jou een passende kostbaarhedenverzekering afsluiten. Omdat de waarde van jouw bezittingen in de loop van de tijd kan veranderen vragen we na verloop van tijd een nieuw taxatierapport. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan in geval van schade of diefstal.

Inboedelverzekering

Een kostbaarhedenverzekering is een aanvulling op jouw inboedelverzekering. Met een inboedelverzekering worden waardevolle bezittingen tot een maximaal bedrag verzekert. Heb je bezittingen die kostbaarder zijn dan de maximale vergoeding van jouw inboedelverzekering? Dan biedt de kostbaarhedenverzekering uitkomst. Onze verzekeringsadviseurs helpen je graag met het vinden van een passende verzekering, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw waardevolle bezittingen.

Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Wist je dat?

Een kostbaarhedenverzekering kun je nooit los afsluiten. Je hebt hier dus ook altijd een inboedelverzekering van dezelfde verzekeraar bij nodig.

– Wendy

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Actueel

Klantenreviews