Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Wij bespreken de risico's en zoeken de beste oplossing”

– Hans

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Verzeker mijn
bedrijf

Als ondernemer ben je het liefst bezig met de groei van je eigen bedrijf. Verzekeringen zijn vaak bijzaak, terwijl er allerlei risico’s op de loer liggen. Sommige risico’s kun je misschien zelf bekostigen, andere juist helemaal niet. Bijvoorbeeld wanneer er brand in jouw bedrijfspand ontstaat, of wanneer een medewerker onder werktijd betrokken raakt bij een ongeval. In dit soort situaties kunnen de kosten enorm oplopen en kan zelfs de continuïteit van jouw bedrijf in gevaar komen.

Spitz Verzekeringen bespreekt samen met jou de risico’s en geeft vrijblijvend advies over de verzekeringsmogelijkheden voor jouw onderneming. Zo kom je als ondernemer nooit voor financiële verrassingen te staan en kun jij blijven doen waar je goed in bent: ondernemen.

Een verzekering die bij jouw onderneming past

Ieder bedrijf is anders en heeft andere risico’s. Vaak wordt een zakelijke verzekering dan ook worden afgestemd op een onderneming. Onze adviseurs kijken dan ook graag samen met jou naar een passende verzekering voor jouw bedrijf, zodat jij zorgeloos kunt ondernemen.
Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek. Wil je toch alvast wat informatie verzamelen over veel voorkomende zakelijke verzekeringen? Bekijk dan het overzicht links