Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Ben jij ook zo trots op jouw oldtimer?”

– Robin

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Oldtimerverzekering

Het zonnetje schijnt en dat betekent dat jouw oldtimer weer uit de schuur kan worden gehaald. Poetsen, klussen en klaarmaken voor een rondje door de omgeving of misschien wel een langere roadtrip. Maar ondanks dat je geniet van jouw oldtimer, kan er soms ook iets fout gaan. Ga goed verzekerd op pad met je oldtimer met een oldtimerverzekering via Spitz Verzekeringen. Daarom kies je voor een oldtimerverzekering via Spitz Verzekeringen:

Dekking met ruime kilometrage

Cascodekking op basis van vaste taxatie

Géén eigen risico voor wettelijke aansprakelijkheid

Kies een verzekering die bij jou past

Elke oldtimer is anders en uniek. Daarom snappen wij dat je zelf wilt bepalen welke verzekering bij jouw voertuig past. Voor een oldtimer kun je meestal kiezen uit 2 dekkingen: een WA-verzekering en een Volledig Casco verzekering (Allrisk). Heel soms is ook een beperkt Casco dekking mogelijk.

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

Kies je voor een WA-verzekering dan ben je alleen verzekerd tegen schade aan personen en materialen die je zelf hebt veroorzaakt. Met een WA-verzekering wordt de schade aan je eigen voertuig niet gedekt. Je betaalt voor deze verzekering de laagste premie, maar je neemt de schade aan jouw eigen voertuig voor eigen rekening.

Beperkt Casco (WA+)

Wil je minder financieel risico lopen met een oldtimer? Dan kan een Beperkt Casco verzekering (ook wel WA+ verzekering vernoemd) interessant zijn. Bij een Beperkt Casco verzekering wordt niet alleen de schade die je aan anderen toebrengt vergoed. Ook schades aan jouw eigen oldtimer, zoals ruitschade en schade bij diefstal, worden dan vaak vergoed.

Volledig Casco (Allrisk)

Ga voor een allriskverzekering wanneer je zo min mogelijk financieel risico wilt lopen met jouw oldtimer. Een allriskverzekering biedt je de meest volledige dekking die er bestaat en kan helemaal op jouw situatie worden afgestemd.

“Jouw trots is bij ons in goede handen”

– Robin

Onze klanten waarderen
ons met een:

8,7

Verzekeren op basis van taxatie

Een WA Casco verzekering van een oldimer gaat meestal op basis van een taxatie. Hiervoor zijn veel gespecialiseerde taxateurs beschikbaar in Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een taxatie van de oldtimer.

Spitzie
Aanvullende dekkingen

Bij Spitz Verzekeringen kun je jouw verzekering op maat samenstellen met behulp van onze aanvullende dekkingen. Denk daarbij aan een schadeverzekering voor inzittenden of rechtsbijstand. Zo kies je zelf voor welke risico’s je verzekerd wilt zijn en is er altijd een passende verzekering voor jouw oldtimer.

Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Klantenreviews