Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
“Wij zoeken de beste inboedelverzekering”

– Wendy

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Inboedelverzekering

Je bent zuinig op jouw woning en inboedel, maar toch bestaat de kans dat de spullen in een woning schade oplopen door bijvoorbeeld inbraak, brand of extreem weer. En wanneer het noodlot heeft toegeslagen is een financiële tegenvaller wel het laatste waar je op zit te wachten. Met een Inboedelverzekering via Spitz Verzekeringen kies je zelf welke risico’s je wilt verzekeren, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade of inbraak. Met de inboedelverzekering via Spitz Verzekeringen:

Heb je 5 jaar garantie tegen onderverzekering

KUN JE VELE OPTIES MEEVERZEKEREN (BIJV. ELEKTRISCHE FIETSEN OF ELEKTRONICA BUITENSHUIS)

Of het nu gaat om meubels, woonaccessoires of misschien wel kleding of sieraden. Jouw woning staat vol met spullen waar je aan gehecht bent. Met een inboedelverzekering worden jouw waardevolle bezittingen verzekerd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke schade. Afhankelijk van jouw wensen heb je keuze uit meerdere dekkingen. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de verzekeraar.

Basis inboedelverzekering

Met een basis inboedelverzekering zijn jouw waardevolle spullen verzekerd tegen inbraak, brand, neerslag en storm. De waarde van de inboedel wordt meestal bepaald met een inboedelwaardemeter. Zo sluit een inboedelverzekering altijd aan bij de waarde van jouw spullen. 

Uitgebreide inboedelverzekering

Naast de basis dekking tegen schade door inbraak, storm, brand en neerslag, is het mogelijk om een uitgebreide dekking te kiezen. De inboedel is dan ook verzekerd tegen schade door kleine ongelukken in huis. Bijvoorbeeld wanneer je per ongeluk een kostbaar item laat vallen of je per ongeluk een glas rode wijn laat vallen op het vloerkleed. In dat soort situaties wordt de schade met een uitgebreide inboedelverzekering ook vergoed.

“Een telefoon kun je beter apart verzekeren”

– Margriet

Aanvullende buitenshuis dekking

Neem je wel eens waardevolle zaken mee van huis? Bijvoorbeeld je laptop of een dierbaar horloge? Dan kan het verstandig zijn om een aanvullende dekking af te sluiten voor buitenshuis. Afhankelijk van de waarde van je bezittingen zullen wij een passend advies geven over welke dekking het beste bij jouw situatie past.

Spitzie
Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Klantenreviews