Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade

"Ook voor verhuurbedrijven hebben wij een oplossing"

– Diny

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Aansprakelijkheids­verzekering
bedrijven

Als ondernemer kan het gebeuren dat jij of een collega schade veroorzaakt aan de spullen van een ander. Vaak is de schade te overzien, maar wanneer iemand gewond raakt lopen de kosten razendsnel op. Zeker wanneer jouw bedrijf aansprakelijk wordt gesteld voor het ongeval. In dat geval kun je een beroep doen op een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven via Spitz Verzekeringen:

Heb je altijd een persoonlijke adviseur die voor je klaar staat

Is schade door gebrek in een product verzekerd

Is werkgeversaansprakelijkheid ook meeverzekerd

Wat is een bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering bedrijf beschermt jou en je bedrijf voor schade die jij of je medewerkers veroorzaken bij een ander. Dit geldt voor zowel materiële schade als letselschade. Ook ben je bijvoorbeeld verzekerd voor schades die ontstaan omdat je een ‘gebrekkig’ product hebt geleverd.

Bedrijfsaansprakelijkheid versus beroepsaansprakelijkheid

Vaak wordt een bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering verward met een beroepsaansprakelijkheids­verzekering. Toch verschillen deze verzekeringen inhoudelijk sterk van elkaar. Met een beroepsaansprakelijkheids­verzekering ben je verzekerd wanneer je een beroepsfout maakt en dit financiële gevolgen heeft voor anderen. Denk bijvoorbeeld aan een verkeerde berekening.

Bedrijfsaansprakelijkheid versus bestuurdersaansprakelijkheid

Als bestuur maak je soms besluiten die grote gevolgen kunnen hebben. Het kan dan ook gebeuren dat je privé aansprakelijk wordt gesteld voor deze gevolgen. Met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen schade die is ontstaan door besluiten van het bestuur waarin jij actief bent. Denk bijvoorbeeld aan het bestuur van jouw voetbalvereniging of de Vereniging van Eigenaren van jouw appartement.

Een persoonlijk adviesgesprek

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Wendy

Actueel

Prinsjesdag

Morgen, 21 september is het weer Prinsjesdag. Een dag waarop de befaamde miljoenennota gepresenteerd wordt. Een spannend

Lees meer..
Klantenreviews