“ Ik kies voor vrije zorgkeuze,
waar kies jij voor?”

– Trudy

Wil je advies?

Bel 0523 – 613621 en vraag
naar onze mogelijkheden

Zorgverzekering 2022

Aan het einde van elk jaar, kun je weer overstappen naar een andere zorgverzekering. 
Bij Spitz Verzekeringen helpen onze adviseurs je met het kiezen van een zorgverzekering die het beste aansluit op jouw wensen en gezondheid. Kies je alleen voor een basisverzekering of wil je ook een aanvullende verzekering? Welke eigen risico wil je? Wij helpen jouw graag bij het kiezen en vergelijken van de zorgverzekering
Vrije keuze zorgverlener; de restitutiepolis
Vind je het belangrijk dat je zelf je zorgverlener kunt kiezen, dan is de restitutiepolis de beste keuze. 
Binnen deze polis heb je namelijk volledige vrije artsenkeuze. Dit betekent dat niet de zorgverzekeraar bepaalt naar welke zorgverlener je moet gaan voor een bepaalde behandeling, maar dat je dit zelf mag kiezen.
Naturapolis
Bij de naturapolis werkt het andersom. Voor een behandeling moet je gebruik maken van gecontracteerde zorg. Doe je dat niet, dan betaalt de zorgverzekering maar een gedeelte of soms zelfs helemaal niets van de behandeling. Een naturapolis is wel vaak goedkoper dan een naturapolis, maar je bent dus niet vrij in het kiezen van de zorgverlener.
Aanvullende verzekeringen
Jouw basis zorgverzekering vergoedt niet alle zorg maar, zoals de naam het al zegt, alleen de basis zorg. Wettelijk is vastgesteld wat er onder de basisverzekering valt. Verwacht je komend jaar extra zorg nodig te hebben, dan is het in de meeste gevallen verstandig om een aanvullende verzekering af te sluiten. Zo kun je je bijvoorbeeld aanvullend verzekeren voor tandartskosten, fysiotherapie of orthodontie. Wij kijken samen naar de beste dekkingen aan de hand van de kosten die verwacht worden voor het komende kalenderjaar.
“Het eigen risico blijft in 2022 € 385,- ”

– Hans

Spitzie
Aanvullend verzekeren gedurende het jaar

Éen keer per jaar in december, mag je wisselen van zorgverzekering. Verandert je situatie in de loop van een jaar door bijvoorbeeld een reis naar het buitenland of bijvoorbeeld een zwangerschap, dan is het wel mogelijk om je zorgverzekering aan te passen.

Jouw persoonlijke adviseur

Bij Spitz Verzekeringen staat persoonlijke aandacht centraal. Vind je het prettig om jouw wensen met één van onze adviseurs te bespreken? Kom gerust eens langs bij ons in Dedemsvaart of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel 0523 61 36 21 of mail naar info@spitz-verzekert.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Actueel

Klantenreviews