Neem telefonisch
contact op:
0523 – 613 621
Meld hier
je schade
Redderadvies en Spitz Verzekeringen bundelen krachten


BALKBRUG/DEDEMSVAART – Redderadvies uit Balkbrug en Spitz Verzekeringen zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Ze verwijzen hun klanten graag aan elkaar door. ‘Wij vullen elkaar aan en versterken elkaar’.
Tanja Redder (44) van Redderadvies en Joyce Bredenoort (41) van Spitz Verzekeringen praten op een dinsdagochtend bij aan de keukentafel van Tanja. Beiden hebben een grote mok thee voor zich. Op de tafel staat een grote bos bloemen. ‘Gekregen van een klant, die zijn woningfinanciering niet rond kreeg. Gelukkig is ons dat met wat extra inspanning toch gelukt’, vertelt Tanja. In die instelling herkent Joyce zich helemaal. ‘Net als bij Redderadvies staat de klant bij ons op nummer 1. Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk en daarom weten wie we aan de telefoon hebben’. Een klant van Tanja, die ook bij Joyce is geweest, maakte daarover een mooi compliment: “Jullie komen tenminste nog bij ons thuis!”

Verbinding
Dankzij hun zelfde visie en aanpak hebben Redder Advies en Spitz Verzekeringen besloten om een verbinding aan te gaan. Tanja illustreert dat met een voorbeeld uit de praktijk. “Pas had ik hier nog een jong stel dat ik geholpen heb met een woninghypotheek. Natuurlijk moet hun huis ook verzekerd worden. Graag verwijs ik ze dan door naar Spitz Verzekeringen omdat ik weet dat ze daar in goede handen zijn’. Joyce knikt bevestigend. ‘Zo kunnen wij elkaar aanvullen en versterken en omdat we eenzelfde aanpak hebben, werkt dat vertrouwd voor onze cliënten!’ Ze benadrukt daarbij nog dat iedereen natuurlijk altijd vrij is om zich wel of niet door Spitz Verzekeringen te laten doorverwijzen naar Redderadvies en omgekeerd.

Vertrouwelijk
“En alle informatie die bij één van ons op tafel komt, spelen we niet zomaar door, dat blijft vertrouwelijk’, vult Tanja aan. Daarvan is zij zich terdege bewust als gescheiden echtparen bij haar aankloppen. ‘Als Register Financieel Echtscheidingsadviseur kan ik hen helpen om afspraken te maken over de zorg voor kinderen, de nieuwe woonsituatie, het inkomen en de verdeling van vermogen’. Joyce vult aan: ‘En wij regelen graag de verzekeringen, maar hoe de scheiding is geregeld gaat ons niets aan’. Bij Redderadvies kunnen mensen bovendien terecht voor pensioenadvies.
Verder biedt ze hulp aan particulieren en ondernemers om hun financiën op orde te krijgen. Tanja heeft een kantoor aan huis, waar ze samenwerkt met haar medewerker Ellen. Zij heeft voordat ze als zelfstandige is begonnen, meerdere jaren bij grote partijen gewerkt. ‘Ik wilde het liever op mijn eigen manier gaan doen en me niet laten leiden door systemen en processen’, legt ze uit.

Verzekeringen
Bij Spitz Verzekeringen werken ondertussen 10 mensen. Het bedrijf is opgericht door Joyce’s vader Hans Middelkamp. Joyce heeft, voordat ze in het familiebedrijf stapte, een lange tijd bij een groot ROC op de communicatie- en marketing afdeling gewerkt. Maar, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ze is opgegroeid met verzekeringen, het zit in haar bloed. Particulieren kunnen bij Spitz terecht voor alle denkbare verzekeringen van persoonlijke bezittingen, maar ook voor bijvoorbeeld de zorgverzekering. Dat geldt ook voor ondernemers wat betreft bedrijfsverzekeringen. Voor Joyce is het geen saaie materie en zo brengt ze het ook niet naar haar klanten. ‘Ik neem polisvoorwaarden niet van a tot z door, maar speel in op wat mensen belangrijk vinden’.

Kijk voor meer informatie op www.spitz-verzekert.nl en www.redderadvies.nl.

Door: Hilda Knol